![]() |
|
|
#111 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: May 2009
|
سلام
هندسفری سونی اریکسون ds-980 قیمتش چنده ؟ ممنون.
|
|
|
|
#112 (permalink) | |
![]() |
نقل قول:
اگه Jabra ارزون تر گرفتین بگین بهم،
|
|
|
| کاربران زیر از rämTn برای این پست مفید تشکر کردند: | METALLICA (06-29-2009) |
|
|
#113 (permalink) | |
|
مدیر گفتگوی آزاد
![]() ![]() |
نقل قول:
مععع!! 82 تومن !؟ (اسمایل چار شاخ بریدن:دی) کار از خون و خونریزی گذشته زده پاچه رو ترکونده! :دی حالا من که قیمت داده بودم، چرا اینقده گرون خریدی؟ راستی به این هدفوناش ایرفون(Earphone ) میگن برای اینکه صداتو گیرنده بهتر بشنوه بهتره که اون زنجیر رو عوض کنی و بجاش یه گردنبند چرم کوتاه بندازی(همون کاری که من کردم و خوب جواب گرفتم) در مورد بلندی یا قدرت صدا هم بگم که با CorePlayer میتونی براحتی قدرت صدای موزیکت رو تا 17 دسیبل Preamp کنی بدون اینکه از کیفیت آهنگت کم بشه
|
|
|
|
|
#114 (permalink) | |
![]() |
نقل قول:
![]() جاي آخر خودش داشت، گفت 85، نزديك 10 دقيقه چونه زدم، آخر خريدشو تو يه تقويم نشونم داد 75، كشتم خودمو، به 82 راضي شد ![]() اگه كسي ارزون تر گيرش اومد بياد بگه لطفاً
|
|
|
|
|
#115 (permalink) | ||||
|
کاربر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
عجله کردی چرا ؟ البته شاید تقصیر من بوده و یا تقصیر خط شما (چون هرچی تماس گرفتم ، امکان پذیر نبود) . من از طبقه ششم علاءالدین به قیمت 55 هزار تومان گرفتم . همونطور که خودتونم گفتید ، اصلا پیدا نمیشه . کل علاءالدین رو گشتم ، فقط این مغازه 2تا داشت که یکیشو من گرفتم . (گارانتی یکسال تعویض نامداران) . همونطور که شروین جان فرمودن ، CorePlayer برای این هدست عالیه ! من از PocketMusic و WMP استفاده می کردم ، دیشب اتفاقی CorePlayer رو تست کردم که خروجی خیلی بهتری داشت . فقط هنوز نتونستم که Key ها رو با Coreplayer مپ کنم . بزودی : Jabra BT3030 Unboxing and Review |
||||
|
|
|
| کاربران زیر از TAEL برای این پست مفید تشکر کردند: | Hossein505 (07-04-2009) |
|
|
#116 (permalink) | |
![]() |
نقل قول:
من فقط درخواست آب دارم!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : ((
|
|
|
|
|
#118 (permalink) | |
|
مدیر پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() |
نقل قول:
که مدل های زیر هستن ds980 ds970 ds200 ds220 که مدل 980 بهنیه شده مدل 970 هست و مدل 220 هم دقیقا مثل بالا که مدل های 9xx ارفونش earphone به خوده دستگاه چسبیده و جدا نمیشه مدل های 2xx هم که مزیتشون اینه که خروجی 3.5 mm داره که هر ارفون یا هدفونی میشه بهش وصل کرد بهترین مدل هم 980 هست که صداش واقعا رقیب نداره قیمتش هم زیر 90 تومن هست |
|
|
|
|
|
|
#119 (permalink) |
|
مدیر گفتگوی آزاد
![]() ![]() |
البته حسین جان با اون مزیت 220 که بهش اشاره کردی کلی از دی اس 980 جلوتره ها
چون عملا دی اس 980 یه هندزفری یکبار مصرفیه و با خراب شدن یکی از هدفونها باید کل دستگاه رو بندازن تو سطل آشغال
|
|
|
|
#120 (permalink) |
|
کاربر فعال پاکت پی سی
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
|
شروین جان،
من این جابرا BT3030 رو تونستم با کامپیوتر pair کنم ولی هیچ صدایی از داخل هدفونش درنمیاد. حتی با خود بلوتوث میتونم play / pause کنم ولی صدا ازش در نمیاد. درضمن ویندوزم هم ویستا هست.
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|