![]() |
|
|
#211 (permalink) |
|
مدیر گفتگوی آزاد
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
صحبت اینکه دکتر جان بوز و امثالهم فقط هدفونهای تقریبا حرفه ای هستند
ولی اینجا بحث در مورد هدستهای بلوتوث که فکر کنم بی اچ 905 نوکیا واقعا داره توشون سروری میکنه هنوزم رقیبی براش نیست ..:::................... در ضمن دکتر جان اگه پولمون از پارو بالا میرفت که میرفتیم یه زنهایزر hd 800ـــه 1500 دلاری میگرفتیم! ![]() ![]() البته اگه خدا پول مفت بده یه چشمداشتی هم به التراسون ادیشن 8 دارم، آخه خیلی ازم دلبری میکنه! لامصب خیلی خوشگله! ![]()
ویرایش توسط Shervin : 01-10-2010 در ساعت 10:57 PM |
|
|
|
|
|
#212 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
تخیل بسه . Ep-630 معمولی خودمون چی میگه؟:دی
دوستان بنده هندزفری لایفم گم شده . قصدش رو داشتم برم یه هدفون معمولی با تبدیل بگیرم گفتم تبدیل که کیفیت رو میاره پایین . با هدفون خوب هم 30 تومن خرج حداقل رو دستم میافته (معمولی منظورمه) بهتره برم تو کار بلوتوث حالا یک سئوال 1- عکس یا لینک از این جبرا که میگید 2- قیمت پایین چیزی بخوام جور کنم مدل دیگه ای هست؟ این جبرا چنده قیمتش؟ 3- لپتاپی که بلوتوث داره با A2dp مشکلی نداره که یک تیر و دو نشون بزنم؟ 4- شارژ جبرا چه فنتیاست؟ چقدره خالی میشه؟ |
|
|
|
|
|
#213 (permalink) |
|
مدیر گفتگوی آزاد
|
د بیا! عماد آخرش تو هم افتادی تو خط بلوتوث بازی!؟ :دی
1- یه ریویو مشتی از جبرا 3030 توسط یکی از نویسندگان Cnet 2-والا عماد جان اگه بتونی همینو گیر بیاری آخرت هندزفریه - از 50 بگیر تا 70 تومن فرو میکنن!:دی بستگی به فروشنده داره که چطوری با پاچتون کنار بیاد! 3-جبرا 3030 با همه دیوایسها پـِـیر میشه (یه حالت فورس داره که وقتی دستگاه خاموشه با فشردن و نگه داشتن دکمه call بعد از 15 ثانیه چراغ اندیکیتر ثابت میشه و به شما اجازه میده جبرا 3030 رو با هر دستگاهی پیر کنین) 4-باطری سگی داره ولی به گفته سازندگانش خیلی حساسه برای من روزای ابتدایی نزدیک به 2 روز شارژ نگه میداشت الان قریب به یک ساله که ازش خرکاری! میکشم نزدیک به یه روز دووم میاره، فقط باید دقت کنی تایم شارژ کردنش بیشتر از 2 ساعت نشه. عماد جان اگه بازم سئوالی بود در خدمتم
|
|
|
|
|
|
#214 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
اوه از این مدلهاست که بیشتر بشه شارژ قطع نمیکنه. آقا ما از خیرش گذشتیم . تابحال 2 تا هندز فری معمولی ، کلی باطری منیزیوم ، یه ام پی فور و کلی وسایل الکترونیکی به چیز دادم . اینم 1 هفته ای میشه یکیشون. مدل دیگه ای نمیشناسین این معضل رو نداشته باشه . یه مشکل دیگه هم که داره قیافشه . یه خورده من به هرگونه پلاک حساسیت دارم . تو مایه های همون سونی اریکسون 220 یا 980 چیزی نیست پدر مادر دار؟
|
|
|
|
|
|
#216 (permalink) | ||
|
مدیر گفتگوی آزاد
|
نقل قول:
بنظر من اون زنجیرشه که آدمو خیلی خسته نشون میده! که اونم میشه با یه گردنبند چرمی چیزی عوضش کرد بهرحال بازم سلیقه ای دیگه، ولی چیز دیگه ای تو این مایه ها که ارزش خرید داشته باشه میشه رو 220 اس ایی هم حساب کرد نقل قول:
واسه همینه که بچه ها بین 980 و 220 اس ایی فقط 220 اس ایی رو پیشنهاد میدن، چون اینا یه بار مصرف هستند. البته سخته که از کیفیت صدای عالی 980 هم گذشت ویرایش توسط Shervin : 01-14-2010 در ساعت 11:05 AM |
||
|
|
|
| این کاربر از Shervin برای این پست مفید تشکر کرده اند: | siavash78 (03-27-2010) |
|
|
#219 (permalink) |
|
کاربر فعال گفتگو آزاد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2009
|
دوستان من تو طبقه 6 علا یکی 2 جا دیدم که جبرا 3030 میفروختن به قیمت 60 تا 62 تومان
و گارانتی خودشون.حالا به نظر شما صرف به خرید هست یا خیر. و اینکه یک مدل دیگه هم بود به اسم daoc اگه اشتباه نکنم به قیمت 30 تومان و فروشنده گفت حافظه همراه هم داره که میشه مثل mp3 پلر استفاده کنی . این یکی دوم چجوریاست اگه کیفیتش خوب باشه فکر کنم چیز بدی نباشه
|
|
|
|
|
|
#220 (permalink) |
|
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
یوگی جان فکر کنم شما باید پچ نصب کنی واسه ساپورت A2DP
![]() *** «آن کس که با هيولا می ستيزد بايد بپايد که خود در اين ميانه هيولا نشود» فردريش نيچه از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. در صورتی که با کلمات تخصصی هند هلد آشنایی ندارید اینجا را کلیک کنید |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|