![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
مدیر پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
دوستانی که هر گونه سوالی در مورد هندزفری بلوتوث دارن (حالا چه معمولی چه استریو) در ایجا بپرسن
خوده من هم الان این دو مدل رو دارم که هر سوالی باشه در خدمتم Jabra BT 150 ![]() http://www.jabra.com/sites/Jabra/NA-US/ ... BT150.aspx Sony Ericsson DS220 http://www.sonyericsson.com/cws/product ... /hbh-ds220 ![]() یه سورس خوب هم دارم هم قیمت هاش خوبه هم جنس درست و حسابی داره یعنی تقلبی نیست شمارش رو پیدا کردم همینجا میزارم سوالی بود در خدمتم |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
درود بر همگی. دوستان من هم هندزفری بلوتوث مدل سونی اریکسون ds 980 دارم. اگه امری باشه در این خصوص در خدمت هستم. (البته اگه بدونم!)
![]() *** «آن کس که با هيولا می ستيزد بايد بپايد که خود در اين ميانه هيولا نشود» فريدريش نيچه از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. در صورتی که با کلمات تخصصی هند هلد آشنایی ندارید اینجا را کلیک کنید |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
سعید جان در حالت کلی جواب منفی هست. اما در مورد اسکرین دی اس 980 و نرم افزارهای مختلف این پست رو بعدا ادیت می کنم و یک جواب جامع تر میدم. این فعلا واسه بی ادبی نبودن و خالی نبودن عریضه...
![]() *** «آن کس که با هيولا می ستيزد بايد بپايد که خود در اين ميانه هيولا نشود» فريدريش نيچه از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. در صورتی که با کلمات تخصصی هند هلد آشنایی ندارید اینجا را کلیک کنید |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
) اونم اسم آهنگا رو نمیبینه
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
مدیر پاکت پی سی
|
دوستان سوالتون اینه که وقتی با ds980 گوشی داره آهنگ پخش میشکه اطلاعات آهنگ رو روی صفحه 980 نشون میده؟
اگه آره من روی گوشی خودم یعنی قیصر 980 رو تست کردم وکاملا هم اسم رو نوشن میده و تمام کلید ها هم کاملا بدون مشکل کار میکنن |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
مدیر پاکت پی سی
|
نقل قول:
من موقعی که داشتم ds220 میخریدم قبلش تو مغازه طرف با یدونه ds980 تست کردم گوشی رو که با pocket music همه چیز عالی کار می کرد اصلا هم مشکلی نداشت |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
من هم يه ds970 دارم كه با جمين pair كردمش كه فقط اسم آهنگ ها رو روي lcd نشون نميده
|
|
|
#10 (permalink) |
|
حسین ، من یک چیز خیلی جمع و جور مثل jawbone ها می خوام باسه گوش کردن آیدیو بوک ، به نظرت یک ست استریو بهتره یا این مونوها؟
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|