![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
مدیر پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() |
دوستانی که هر گونه سوالی در مورد هندزفری بلوتوث دارن (حالا چه معمولی چه استریو) در ایجا بپرسن
خوده من هم الان این دو مدل رو دارم که هر سوالی باشه در خدمتم Jabra BT 150 ![]() http://www.jabra.com/sites/Jabra/NA-US/ ... BT150.aspx Sony Ericsson DS220 http://www.sonyericsson.com/cws/product ... /hbh-ds220 ![]() یه سورس خوب هم دارم هم قیمت هاش خوبه هم جنس درست و حسابی داره یعنی تقلبی نیست شمارش رو پیدا کردم همینجا میزارم سوالی بود در خدمتم |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
مدیر مشاوره خرید پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() ![]() |
سعید جان در حالت کلی جواب منفی هست. اما در مورد اسکرین دی اس 980 و نرم افزارهای مختلف این پست رو بعدا ادیت می کنم و یک جواب جامع تر میدم. این فعلا واسه بی ادبی نبودن و خالی نبودن عریضه...
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
مدیر اخبار و پرتال
![]() ![]() |
نقل قول:
) اونم اسم آهنگا رو نمیبینه
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
مدیر پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() |
دوستان سوالتون اینه که وقتی با ds980 گوشی داره آهنگ پخش میشکه اطلاعات آهنگ رو روی صفحه 980 نشون میده؟
اگه آره من روی گوشی خودم یعنی قیصر 980 رو تست کردم وکاملا هم اسم رو نوشن میده و تمام کلید ها هم کاملا بدون مشکل کار میکنن |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
مدیر پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() |
نقل قول:
من موقعی که داشتم ds220 میخریدم قبلش تو مغازه طرف با یدونه ds980 تست کردم گوشی رو که با pocket music همه چیز عالی کار می کرد اصلا هم مشکلی نداشت |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
من هم يه ds970 دارم كه با جمين pair كردمش كه فقط اسم آهنگ ها رو روي lcd نشون نميده
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
حسین ، من یک چیز خیلی جمع و جور مثل jawbone ها می خوام باسه گوش کردن آیدیو بوک ، به نظرت یک ست استریو بهتره یا این مونوها؟
انجیل واژه های هند هلد بهترین ابزار آشنایی با دنیای هندهلد سیستم امتیاز دهی فروم را بشناسید کاملترین مرور فارسی NexusOne بخش ۱ بخش ۲ بخش ۳ بخش ۴ بخش ۵ بخش ۶ بخش ۷ بخش ۸ بخش ۹ بخش ۱۰ بخش جدید مرور نکسوس وان منتشر شد : بخش ۱۱ آلبوم عکس های من با نکسوس بیانکونرو می نویسد |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|