HandheldUsers  

بازگشت   HandheldUsers > Forum NEWS & Announcements > پیشنهادات و انتقادات

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 12-26-2009, 12:22 AM   #1 (permalink)
کاربر انجمن
Graveworm
Graveworm این کاربر به زودی به شهرت می رسهGraveworm این کاربر به زودی به شهرت می رسه

Graveworm آواتار ها

Exclamation کمی در اظهار نظرها دقت کنیم

سلام
دوستان؛ من با اینکه در پست زدن زیاد فعال نیستم و شاید سوادش رو هم نداشته باشم، اما از همون ماه های اول که اینجا راه افتاد، همیشه پست ها رو میخوندم و الانم شاید روزی دو بار سر بزنم برای خوندن پست های جدید.

به نظر من یه مقدار رویه در پیش گرفته شده از طرف برخی کاربران و حتی مدیران و حتی قدیمی های پی تی که اومدن اینجا، جو رو به سمت تنش پیش داره میبره..
بعضی پست های تعصبی،
اخبار غیر موثق،
قاطی کردن نظرهای شخصی با اعلام یک خبر،
پریدن گروه های مختلف به هم دیگه
استفاده از کلماتی مثل "مذخرف" "مسخره" "آشغال" و این چیزها به محصولات شرکت رقیب

این جو برای من خیلی آشناست، در بسیاری ار فروم ها دیدم. از فروم ایران کلیک 8 سال پیش بگیر تا کار ایکس وان و تیونینگ تاک و ضیافت و پرشین تولز و الانی ها
نهایت هم تنها نتیجه این مدل انحراف ها دلخوری کاربر ها و مدیرها بوده که نهایتا از هم جدا شدن و چند دستگی ایجاد شده

من از این فروم خیلی چیزها یاد گرفتم، و به عنوان یه کاربر معمولی، واقعا ناراحت میشم وقتی جو الان رو میبینم و نگران میشم از آینده.
این صحبت هم فقط به خاطر علاقه ای که به اینجا داشتم، مطرح کردم البته با کمال احترام به همه کاربر ها و مدیران این فروم.
امیدوارم بیشتر به همدیگه و سلیقه های هم احترام بگذاریم..

وبلاگ جعبه ابزار

نظر شخصی: بد و بیراه گفتن به محصولات مایکروسافت، نشانه "مدرن" و "کول" بودن نیست. حتی شما دوست عزیز!

ویرایش توسط Graveworm : 07-26-2010 در ساعت 01:21 PM
Graveworm آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 12-26-2009, 12:33 AM   #2 (permalink)
مدیر بازنشسته
Hirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کرد

Hirad آواتار ها

من هم فکر میکنم این اتفاق داره پیش میاد و همین الان هم داشتم با محمد راجع بهش حرف میزدم. بهتره کمی روی این موضوع کار بشه و این مسئله جدی گرفته بشه.

ممنون از شما که اینقدر به فکر هستید و دقیق

Knowledge is gained through experience, An experienced idiot is an idiot no more but a teacher"
- Antisthenes"
Hirad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 12-26-2009, 12:48 AM   #3 (permalink)
کاربر فعال گفتگوی آزاد
bafarhang این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

bafarhang آواتار ها

سلام
من به بچه های اینجا خیلی علاقه دارم، به هر حال خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم! اصولا خیلی هم فروم باز نیستم و فکر نمی کنم تو هیچ انجمنی تا الان به اندازه اینجا پست زده باشم!
ولی با نظر دوستان کاملا موافقم، چند وقتی کم تر اینجا پست می زنم، علاوه بر مشغله شخصی، حس کردم فضای دوستی و رفاقت اولیه اینجا یه مقدار افت کرده! لحن دوستان که گاها حتی منظوری هم ندارند باعث دلخوری برخی دیگه می شه! حتی برخی دوستان که ممکنه نظرات و سلایق شخصی خودشون (در مورد یه گجت یا اصلا سیاسی، اجتماعی، مذهبی و . . . ) رو دخیل در کار و حرفشون می کنند، باعث رنجش دیگری می شند! این موضوع حتی در امضا ها و آواتور ها هم گاها دیده می شه!
این حیف هست و یه جمع خوب رو از هم می پاشونه! اگر مدیران قوانین مناسبی وضع و بهتر از اون، اجرا کنند، اگر فرهنگ سازی بشه فکر می کنم کمتر شاهد اینا باشیم!
ممنون از تذکر دوستان(این دکمه تشکر نیست وگرنه می زدم برات)

آواز خدا همیشه در گوش دل است

کو دل که دهد گوش به آواز خدا

bafarhang آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 12-26-2009, 01:16 AM   #4 (permalink)
مدیر اخبار
amir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

amir_rafie آواتار ها

اينجور که از پست های شما متوجه شدم ظاهرا هرچی آتيشه زير سر بخش اخباره با مديراش !!!
amir_rafie هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 12-26-2009, 01:21 AM   #5 (permalink)
مدیر بازنشسته
Shahram این کاربر به زودی به شهرت می رسهShahram این کاربر به زودی به شهرت می رسه

Shahram آواتار ها

به نظر من هم این موضوع باید جدی گرفته بشه. ممنون از Graveworm عزیز.

چو بخت عرب بر عجم چيره شد
همي بخت ایرانيان تيره شد

Shahram آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 12-26-2009, 01:29 AM   #6 (permalink)
مدیر مباحث عمومی
DRAGON این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردDRAGON این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردDRAGON این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردDRAGON این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردDRAGON این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردDRAGON این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردDRAGON این کاربر را می بایست همیشه حفظ کرد

DRAGON آواتار ها

من هم با اینکه زیاد پست نمیزنم و خیلی فعالیت نمیکنم,ولی چند وقتی میشد که یه همچین احساسی رو داشتم.
همش فکر میکردم که اشتباه میکنم,نگو پس سایرین هم متوجه شدند!
ممنون Graveworm جان برای مطرح کردن این موضوع
راستش درسته,خیلی ها دارن جو رو کمی آشفته میکنن,کلا آدم های مختلفی رو چه در این در فروم و چه در فروم های دیگه هممون باهاشون برخورد داریم که نمیشناسیمشون و رفتار مودبانه ای با اونها داریم در ابتدا که شاید از جنبشون خارج باشه! ولی اون اشخاض در اصل نیازمند نوعی رفتار مختص به خودشونن که باهاشون بشه تا حساب کار بیاد دستشون و از حد خودشون نگذرن.مثلا ممکنه شما یکی رو بشناسی در فروم که عنوانش میتونه از کاربر جدید گرفته به بالا, و یا حتی یکی از مدیران باشه! و شما اون رو آدم کاردرستی تصور میکنی,و بر اساس همین تصور صحبت هایی رو انجام میدید باهاش و غیره که در واقع بیرون از درک و فهم اون هست (ولی در اون زمان شما اینو نمیدونید و در صحبت های ابتدایی در فروم هم این مسئله بروز پیدا نمیکنه!), و اما اگر بر فرض با همین آدم خارج از فروم یه گفتگویی کوتاه مثلا در چت انجام بدی,میبینی که ماهیت اصلی خودش رو نشون میده و تازه متوجه میشی که در واقع طرف تا چه حد کوچک هست و نیازمند چجور برخوردی بوده,که بعدا اون شخص به یک معزل در فورم تبدیل نشه!
و همین نا آگاهی ها نسبت به هم و گاهی چیز های دیگه سبب کنش و واکنش های نامناسب میشه که در آخر به این سوء تفاهم ها و غیره منتهی میشه,گرچه نمیشه همه رو شناخت,ولی باید بیشتر محتاط بود,یعنی افراد باید با تجربه ی خودشون به نوعی مدیریت کنن بحث ها رو وقتی و اولین برخورد رو سنجیده انجام داده و وقتی هم که ببینند که داره به سمت خلافی کشیده میشه بحث, از تقابل رو در رو و مقابله به مثل بپرهیزند.و قطعا شخص خطا کار هم متوجه اشتباهش میشه پس از مدتی و خودبه خود در گذر زمان خود او هم در جریان و متن فروم قرار میگیره!
با تشکر
DRAGON آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 12-26-2009, 06:41 AM   #7 (permalink)
METALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMETALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMETALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMETALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMETALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMETALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMETALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کرد

METALLICA آواتار ها

واقعا اين بحث جاي تشكر داره. من خودم تا بحال فروم به اين مودبي نديده بودم و حتي باعث ميشه وقتي يه نفر جديد بياد وارد اين جو بشه خودبخود با اين فروم راه بياد و درست و مودبانه برخورد كنه و اين خيلي خوبه.هرچند همونطور كه دوستان گفتند يكم حرفهاي بد زده ميشه ولي نه خيلي زياد و بيشتر من فكر ميكنم كه مشكل فروم بخاطر پستهاي خيلي كمشه كه خيلي اونو كسل كننده كرده و مثل اوايلي كه من اومده بودم نيست و بخاطر همين پستهاي كم(البته من آمار ندارم شايد اشتباه ميكنم)وقتي يكي مثل من وارد فروم ميشه فقط 5 يا 6 تا پست جديد ميبينه و همشو كامل و دقيق ميخونه و باعث ميشه هر عيبي كه داشته باشه خودشو نمايان ميكنه(البته خوندن همه مطالب خوبه ولي نه به دليل كم بودنش)
البته باز يه نظر غير كارشناسي ميدم و اونم اينه كه احتمالا مشكل از بي انگيزه بودن دوستان از پست زدن باشه و اونم فكر كنم با يه روش امتياز دادن به پستهاي مفيد و يا تشكر و يا هر چيز ديگري كه مديران صلاح بدونند حل بشه.(ميدونم كه اين بحث قبلا شده ولي احساس كردم كه اينجا هم نياز به مطرح كردن داره)

METALLICA آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 12-26-2009, 07:18 AM   #8 (permalink)
کاربر انجمن
Graveworm
Graveworm این کاربر به زودی به شهرت می رسهGraveworm این کاربر به زودی به شهرت می رسه

Graveworm آواتار ها

البته ما نمک نمبخوریم نمکدون بشکونیم..
فعالیت بخش اخبار اینجا واقعا جای تقدیر داره - سرعت انتشار و حجم اخبار نشون از علاقه بالای کاربرای این بخش به کارشون داره

لطفا از این بحث برداشت شخصی نکنید و اون رو به نفع کل سیستم در نظر بگیرید. مطمئن باشید اگر مشکلات شخصی بود، یا اگر بقیه با هم مشکل شخصی دارند، جای حل کردن اون پیغام خصوصیه

وبلاگ جعبه ابزار

نظر شخصی: بد و بیراه گفتن به محصولات مایکروسافت، نشانه "مدرن" و "کول" بودن نیست. حتی شما دوست عزیز!
Graveworm آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 12-26-2009, 07:45 AM   #9 (permalink)
مدیر بازنشسته
M☼HAMMAD ین کاربر خیلی کمک دیگران هستM☼HAMMAD ین کاربر خیلی کمک دیگران هستM☼HAMMAD ین کاربر خیلی کمک دیگران هستM☼HAMMAD ین کاربر خیلی کمک دیگران هستM☼HAMMAD ین کاربر خیلی کمک دیگران هست

M☼HAMMAD آواتار ها

درود بر شما
دوست عزیز تشکر میکنم برای ایجاد این تاپیک و داشتن این حسِ دلسوزیتون برای فروم نسبت به خیلی ها ...

همونطوری که هیراد گفت، دیشب دقیقا" داشتیم در همین مورد صحبت میکردیم من و اون،
امیدوارم با پیشنهادات خوب شما و سایر دوستان، همکاری شما و دوستان و مدیران، بتونیم این مشکل رو که الان بسیار کوچیک هست، رو حل کنیم، اگر بزرگ شه این مشکل، حل کردنش 1 مقدار سخت میشه .

به علاوه 1 نکته اضافه کنم و اون اینکه :
جوانان جامعه ما در داخل کشور، اکثرا" اونطوری که باید تفریحات مناسبی ندارند، شاید اگر بتونند سعی میکنند خودشون رو در دنیای مجازی غرق کنند .
از طرف مقابل به خاطر جو و شرایط حاکم بر جامعه، بدون شک هیچ کدام از ما بدون مشکل نیستیم ... این روزها اعصاب خوردی ها کمی بیشتر شده، بدون شک این موضوع تاثیر مستقیم داره در نحوه پست زدن افراد، نحوه برخورد اونها با مسائل و ....

اما تا اونجا که دست ما باشه، سعی میکنیم حل شه این مشکلات .

باز هم تشکر میکنم ازتون برای این تاپیک
M☼HAMMAD آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 12-26-2009, 08:25 AM   #10 (permalink)
manuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هست

خوب شد من این تاپیک رو نزدم وگرنه معلوم نبود توی بخش مدیران چه چیزایی گفته میشد ...
بهر حال دوستان این یه واقعیته ، بخواید قبول کنید یا نکنید این مسئله یکی از چند مسئله ای هست که فروم رو داره مث ِ خوره اذیت میکنه ، چیزی که در امضای من هم حضور داره و میبینید بقیه هم حسش کردن

من اگه دو سال پیش روزی 10 تا پست میزدم ، الان مث ِ اون موقع چیزی ندارم بگم ، به زور روزی 5 تا پست میدم ، احتمالا هم سوادشو ندارم بگم و البته بحث ِ انگیزه هم هست که دیگه یه جورایی وجود نداره . فروم حرفه ای هست یا لا اقل قرار بوده حرفه ای باشه . نباید خیلی از حرفا بیخودی زده بشه چون اگه پست نزنیم مشکلی ممکنه پیش نیاد ، ولی اگه پست ِ اشتباه بزنیم خیلی ضررش بیشتره ، خیلیامون قابلیت های قبل رو نداریم ، نباید اصرار کنیم . یه زمانی XDA یه پشه تکون میخورد توی فروم ِ مرتبط با گوشیم من با خبر میشدم ولی الان دیگه اونجوری نیستم و خیلی عقب هستم . چرا با این حال باید جو بدمو به زور بگم من کارم درسته ...

مشکل میتونست خیلی هم حاد نباشه ولی جوری که نظرات بیان میشه که یک لیبل ِ بزرگ بالاش خورده که " تو نمیفهمی ، منم که میفهمم " خیلی قضیه رو خنده دار میکنه . این مسئله توی بخش های بالاتر هم خودشو نشون میده و لیبل ِ " تو نمیفهمی و منم که میفهمم " در اون حوزه هم هست ( خیلی از تازه واردا بهم گفتن که ناراحتشون میکنه ) و من این رو بخاطر آشنایی با تک تک ِ مسئولین میگم که یه مقدار قلدر معابانه کار رو پیش میبرن. متاسفانه در هر سطح ، پیش برد ِ مسائل تک محوری هست و این مسئله در پست ها هم داره رخنه میکنه . ایده ها ته کشیده ، مدیرا دارن روی دوششون بار رو تحمل میکنن و جای تقدیر داره . ( به دلیل ِ اینکه میدونم دقیقا" چه صحبت هایی قراره در پی این تاپیک بشه توی مدیرا ، از الان بگم ، از اینکه اینجور بحث ها توی بخش عمومی مطرح بشه نترسید ، ایزوله کردن ِ ایرادات ، فقط اونارو پایدار تر میکنه )
اگر بحث رو به این مسیر بردم واسه این بود که تمام مسائل از این قضیه آب میخوره .

اگه ماسک ِ روشن فکری که روی چهره ی دیکتاتور معابانه مون هست رو ورداریم ، بعدش توی آینه نگاه کنیم شاید بتونیم قبول کنیم که اشتباه داریم میکنیم ، چون بعضی هامون "من ِ واقعی"مون رو یادمون رفته از بس که ژست گرفتیم
manuelcalavera آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش