![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#161 (permalink) | ||
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Knowledge is gained through experience, An experienced idiot is an idiot no more but a teacher" - Antisthenes" ویرایش توسط Hirad : 03-02-2010 در ساعت 06:17 AM |
||
|
|
|
|
|
#162 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
|
|
| این کاربر از Hirad برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Graveworm (03-02-2010) |
|
|
#163 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Oct 2009
|
این دو تا فایل متنی تصحیح شده "ی" و "ک" عربی هستش واسه wvga، دستت رو میبوسه.
ممنون
www.ShaFagh.info ----------------------------------------------------------- PDA Devices: HTC Leo & Raphael & Prophet OS: Windows Mobile 6.5.5 ------------------------------------------------------Tablet PC: HP TouchSmart TX2-1075ee OS: Win XP/7 Dual Boot
ویرایش توسط shahab81ir : 03-03-2010 در ساعت 03:56 AM |
|
|
|
| این 2 کاربر از shahab81ir برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Hossein505 (03-06-2010), KingDani (03-05-2010) |
|
|
#164 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Mar 2010
|
سلام ، من یه کاربر خیلی تازه کارم و تازه با شما آشنا شدم. خیلی ممنونم که با این شدت فعالیت میکنید. اما چند تا سوال دارم که فعلاً اولیشو میپرسم: فارسی سازی که تو صفحه 1 هست همون آخرین ورژنه که در ادامه کامل شده یا باید آخری رو که دقیقاً نمیدونم در صفحه 12 (فکر کنم) بروز شد نصب کنیم. چون من نسخه کامل 1.1.5 رو با کیبرد نصب کردم ولی در SMS فرستادن کلمات از هم جدا میشه . من تقریباً تمام 17 صفحه رو مطالعه کردم ولی نفهمیدم مشکل من کجاست. اطلاعات رام و بقیه چیزها رو در ادامه خوام نوشت. در هر حال زحمات شما قابل تقدیره. ممنونم
مدل HD2 ROM: 1.48.488.1 manila: 2.5.21869 os: 5.2.21869 |
|
|
|
|
|
#165 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
|
در رام های جدید مشکل SMS موجوده. ورژن هایی آپدیت شده همه در صفحه اول موجودند و تمامی اطلاعات مورد نیاز شما در صفحه اول پیدا میشه
|
| این 3 کاربر از Hirad برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#167 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
|
نسخه های دیگه رو نصب کنید و امتحان کنید
|
|
|
#169 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
|
حل مشکل نمایش پیامک ها در Messaging:
برای حل این مشکل به این تاپیک مراجعه کنید.
|
![]() |
| برچسب ها |
| پاکت پی سی, عربایزر, فارسی ساز, هیراد, ویندوز موبایل |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|