HandheldUsers  

بازگشت   HandheldUsers > Other Mobile Operating Systems > BlackBerry

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 02-08-2010, 07:34 AM   #21 (permalink)
مدیر ارشد
Faustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

Faustus آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط KingDani نمایش پست ها
می خواستم بدونم مرور وب سایت های با محتوای متن فارسی توی بلک بری ها چطوری هست ؟ اصلا دیده می شه یا مربع نشون می ده؟

سلام آقای دکتر

مشاهده یا عدم مشاهده ی وب سایت های دارای محتوای فارسی ، منوط به پشتیبانی او اس از عربی است ( مثل ویندوز موبایل ، با این تفاوت که این جا عربایزری در کار نیست و باید خود او اس به نسخه هایی که عربی را پشتیبانی می کنند ، آپگرید شود ) و اگر دستگاهی این ورژن های او اس ها را نداشته باشد ، نوشته های فارسی را به صورت مربع دیده خواهد شد .

هنوز راهی برای اضافه کردن فونت جدید در بلک بری برای کاربران عادی وجود ندارد که بتوان فونت های یونیکد ساپورت را اضافه کرد و لااقل فارسی را ولو از چپ به راست ، با پشتیبانی فونت دید . تنها مشاهده شده که بعضی تم های پیشرفته ، فونت های جدیدی را به گوشی اضافه می کند که ایجاد این تغییرات هم مستلزم ابزارهای وسیع ( از جمله SDK بلک بری ، پلتفرم جاوا ، پلاگین های مربوطه مانند Eclipse ) و علاوه بر همه ی این ها دانش برنامه نویسی است .
Faustus آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 02-08-2010, 04:08 PM   #22 (permalink)
KingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

KingDani آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dr.faustus نمایش پست ها

سلام آقای دکتر

مشاهده یا عدم مشاهده ی وب سایت های دارای محتوای فارسی ، منوط به پشتیبانی او اس از عربی است ( مثل ویندوز موبایل ، با این تفاوت که این جا عربایزری در کار نیست و باید خود او اس به نسخه هایی که عربی را پشتیبانی می کنند ، آپگرید شود ) و اگر دستگاهی این ورژن های او اس ها را نداشته باشد ، نوشته های فارسی را به صورت مربع دیده خواهد شد .

هنوز راهی برای اضافه کردن فونت جدید در بلک بری برای کاربران عادی وجود ندارد که بتوان فونت های یونیکد ساپورت را اضافه کرد و لااقل فارسی را ولو از چپ به راست ، با پشتیبانی فونت دید . تنها مشاهده شده که بعضی تم های پیشرفته ، فونت های جدیدی را به گوشی اضافه می کند که ایجاد این تغییرات هم مستلزم ابزارهای وسیع ( از جمله SDK بلک بری ، پلتفرم جاوا ، پلاگین های مربوطه مانند Eclipse ) و علاوه بر همه ی این ها دانش برنامه نویسی است .
بسیار ممنون پس شیوه اضافه شدن قابلیت ها در حقیقت مشابه اندروید هست
KingDani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 02-09-2010, 06:59 AM   #23 (permalink)
مدیر ارشد
Faustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

Faustus آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط KingDani نمایش پست ها
بسیار ممنون پس شیوه اضافه شدن قابلیت ها در حقیقت مشابه اندروید هست
متاسفانه از آنروید اطلاعی ندارم .

اما در بلک بری افزودن یونیکد ساپورت مستلزم این است که برنامه نویس باشید و حرفه ای در کار بلک بری ! ( متاسفانه )
قدیمی 02-12-2010, 12:37 PM   #24 (permalink)
کاربر انجمن
Saeedzr
Saeedzr این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

Saeedzr آواتار ها

سلام دوست عزیز
من چند تا سوال راجع به بلک بری از شما داشتم

1-قیمت حدودی مدل 8320 چقدر هست در بازار تهران؟ (دست دوم تمیز)
آخه من برام وای فای خیلی مهمه

2-اگر بروزر خود بلک بری کار نمیکنه،و نخواهیم هم از برنامه های جاوا مثل اپرا مینی استفاده کنیم،آیا بروزر دیگه ای براش موجود هست؟

3-آیا قیمتها بر اساس شماره مدل به ترتیب بالاتر میرود یا ترتیب دیگه ای داره؟
مثلا 8520 حدودا چقدر گرون تر از 8320 هست؟

ممنون
Saeedzr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 02-12-2010, 05:03 PM   #25 (permalink)
مدیر ارشد

Faustus آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeedzr نمایش پست ها
سلام دوست عزیز
من چند تا سوال راجع به بلک بری از شما داشتم

1-قیمت حدودی مدل 8320 چقدر هست در بازار تهران؟ (دست دوم تمیز)
آخه من برام وای فای خیلی مهمه

2-اگر بروزر خود بلک بری کار نمیکنه،و نخواهیم هم از برنامه های جاوا مثل اپرا مینی استفاده کنیم،آیا بروزر دیگه ای براش موجود هست؟

3-آیا قیمتها بر اساس شماره مدل به ترتیب بالاتر میرود یا ترتیب دیگه ای داره؟
مثلا 8520 حدودا چقدر گرون تر از 8320 هست؟

ممنون

سلام گرامی

1. متاسفانه من قیمتی ندارم . خودم 8310 تمیز دست دوم را خریدم 290 و فکر نکنم 8320 به این راحتی پیدا کنید . البته می دانید که 8320 یک ضعف بزرگ نسبت به 8310 دارد و آن نداشتن GPS است . در حالی که وای فای با قرار دادن کارت های میکرو اس دی مخصوصی که جدیدا آمده قابل دست یابی است .

2. مرورگرهای دیگری هم که من دیده ام جاوا بوده است - مثل Bolt یا ucweb

3. نه ، قیمت بر اساس امکانات مدل تعیین می شود و همان طور که در اینجا و در مقایسه ی بین 8310 و 8320 مشاهده می کنید ، اصلا نمی شود گفت صرف بالاتر رفتن شماره ی مدل به معنای گران تر بودن آن است اما به هر حال ، برای مدلی که دو یا سه سال جدیدتر است ، این انتظار طبیعی است که امکانات بیشتری هم داشته باشد .
قدیمی 02-12-2010, 06:22 PM   #26 (permalink)
کاربر انجمن
Saeedzr
Saeedzr این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

Saeedzr آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dr.faustus نمایش پست ها
سلام گرامی

1. متاسفانه من قیمتی ندارم . خودم 8310 تمیز دست دوم را خریدم 290 و فکر نکنم 8320 به این راحتی پیدا کنید . البته می دانید که 8320 یک ضعف بزرگ نسبت به 8310 دارد و آن نداشتن GPS است . در حالی که وای فای با قرار دادن کارت های میکرو اس دی مخصوصی که جدیدا آمده قابل دست یابی است .

2. مرورگرهای دیگری هم که من دیده ام جاوا بوده است - مثل Bolt یا ucweb

3. نه ، قیمت بر اساس امکانات مدل تعیین می شود و همان طور که در اینجا و در مقایسه ی بین 8310 و 8320 مشاهده می کنید ، اصلا نمی شود گفت صرف بالاتر رفتن شماره ی مدل به معنای گران تر بودن آن است اما به هر حال ، برای مدلی که دو یا سه سال جدیدتر است ، این انتظار طبیعی است که امکانات بیشتری هم داشته باشد .
ممنون از پاسختون
خودم قبلا همين مقايسه اي كه گذاشتيد انجام داده بودم.
والا جي پي اس هم از طريق ماژولهاي بلوتوث قابل جايگزيني هست كه راحتتر هم يافت ميشوند,
مضاف بر اين مگه چه برنامه جي پي اسي براي بلك بري وجود داره كه به درد ايران بخوره كه بشه به واي فاي ترجيحش داد؟
البته با اين اوضاع بروزينگي كه فرموديد بعيده واي فاي هم خيلي مشگل گشا باشه
Saeedzr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 02-12-2010, 07:53 PM   #27 (permalink)
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
siavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی داره

siavash78 آواتار ها

ای بابا. این مشکل بروزر حل شدنی نیست؟

«آن کس که با هيولا می ستيزد بايد بپايد که خود در اين ميانه هيولا نشود» فريدريش نيچه

از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید.

در صورتی که با کلمات تخصصی هند هلد آشنایی ندارید اینجا را کلیک کنید

siavash78 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 02-13-2010, 09:48 PM   #28 (permalink)
مدیر ارشد

Faustus آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط siavash78 نمایش پست ها
ای بابا. این مشکل بروزر حل شدنی نیست؟

ظاهرا که نه !

اصلا مرورگر بلک بری داستانی دارد برای خودش !

مثلا وقتی گوشی آنلاک می شود ، آیکن مرورگر بلک بری از منوی برنامه ها به کلی حذف می شود و تنها راه برگرداندن اش رجیستر کردن مجدد در فهرست آن سرویس پرووایدر خاص است .

در گوشی های آنلاک شده ، آیکن مرورگر را تنها در منوی Switch Application می توان مشاهده کرد .
قدیمی 02-14-2010, 12:13 AM   #29 (permalink)
کاربر جدید
ahmad2397
ahmad2397 این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

پیش فرض کارت های میکرو اس دی وای فای

سلام
از کجا میشه کارت های میکرو اس دی وای فای رو تهیه کرد و قیمتشون چنده؟
ahmad2397 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 02-20-2010, 08:04 PM   #30 (permalink)
کاربر انجمن
xavi
xavi این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

xavi آواتار ها

سلام دوستانه گل
سایتتون عالیه حرف نداره
من یه سوال دارم یه استورم دارم میخوام ببینم چه جوری میتونم نتشو با ایرانسل راه بندازم
xavi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
بلک بری, پاسخ, پرسش

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش