![]() |
|
|
#21 (permalink) | |
|
مدیر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
|
نقل قول:
سلام آقای دکتر مشاهده یا عدم مشاهده ی وب سایت های دارای محتوای فارسی ، منوط به پشتیبانی او اس از عربی است ( مثل ویندوز موبایل ، با این تفاوت که این جا عربایزری در کار نیست و باید خود او اس به نسخه هایی که عربی را پشتیبانی می کنند ، آپگرید شود ) و اگر دستگاهی این ورژن های او اس ها را نداشته باشد ، نوشته های فارسی را به صورت مربع دیده خواهد شد . هنوز راهی برای اضافه کردن فونت جدید در بلک بری برای کاربران عادی وجود ندارد که بتوان فونت های یونیکد ساپورت را اضافه کرد و لااقل فارسی را ولو از چپ به راست ، با پشتیبانی فونت دید . تنها مشاهده شده که بعضی تم های پیشرفته ، فونت های جدیدی را به گوشی اضافه می کند که ایجاد این تغییرات هم مستلزم ابزارهای وسیع ( از جمله SDK بلک بری ، پلتفرم جاوا ، پلاگین های مربوطه مانند Eclipse ) و علاوه بر همه ی این ها دانش برنامه نویسی است . |
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | |
|
مدیر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
|
نقل قول:
اما در بلک بری افزودن یونیکد ساپورت مستلزم این است که برنامه نویس باشید و حرفه ای در کار بلک بری ! ( متاسفانه ) |
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
|
سلام دوست عزیز
من چند تا سوال راجع به بلک بری از شما داشتم 1-قیمت حدودی مدل 8320 چقدر هست در بازار تهران؟ (دست دوم تمیز) آخه من برام وای فای خیلی مهمه 2-اگر بروزر خود بلک بری کار نمیکنه،و نخواهیم هم از برنامه های جاوا مثل اپرا مینی استفاده کنیم،آیا بروزر دیگه ای براش موجود هست؟ 3-آیا قیمتها بر اساس شماره مدل به ترتیب بالاتر میرود یا ترتیب دیگه ای داره؟ مثلا 8520 حدودا چقدر گرون تر از 8320 هست؟ ممنون
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
مدیر ارشد
|
نقل قول:
سلام گرامی 1. متاسفانه من قیمتی ندارم . خودم 8310 تمیز دست دوم را خریدم 290 و فکر نکنم 8320 به این راحتی پیدا کنید . البته می دانید که 8320 یک ضعف بزرگ نسبت به 8310 دارد و آن نداشتن GPS است . در حالی که وای فای با قرار دادن کارت های میکرو اس دی مخصوصی که جدیدا آمده قابل دست یابی است . 2. مرورگرهای دیگری هم که من دیده ام جاوا بوده است - مثل Bolt یا ucweb 3. نه ، قیمت بر اساس امکانات مدل تعیین می شود و همان طور که در اینجا و در مقایسه ی بین 8310 و 8320 مشاهده می کنید ، اصلا نمی شود گفت صرف بالاتر رفتن شماره ی مدل به معنای گران تر بودن آن است اما به هر حال ، برای مدلی که دو یا سه سال جدیدتر است ، این انتظار طبیعی است که امکانات بیشتری هم داشته باشد . |
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) | |
![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
|
نقل قول:
خودم قبلا همين مقايسه اي كه گذاشتيد انجام داده بودم. والا جي پي اس هم از طريق ماژولهاي بلوتوث قابل جايگزيني هست كه راحتتر هم يافت ميشوند, مضاف بر اين مگه چه برنامه جي پي اسي براي بلك بري وجود داره كه به درد ايران بخوره كه بشه به واي فاي ترجيحش داد؟ البته با اين اوضاع بروزينگي كه فرموديد بعيده واي فاي هم خيلي مشگل گشا باشه
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
ای بابا. این مشکل بروزر حل شدنی نیست؟
![]() *** «آن کس که با هيولا می ستيزد بايد بپايد که خود در اين ميانه هيولا نشود» فريدريش نيچه از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. در صورتی که با کلمات تخصصی هند هلد آشنایی ندارید اینجا را کلیک کنید |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
مدیر ارشد
|
ظاهرا که نه ! اصلا مرورگر بلک بری داستانی دارد برای خودش ! مثلا وقتی گوشی آنلاک می شود ، آیکن مرورگر بلک بری از منوی برنامه ها به کلی حذف می شود و تنها راه برگرداندن اش رجیستر کردن مجدد در فهرست آن سرویس پرووایدر خاص است . در گوشی های آنلاک شده ، آیکن مرورگر را تنها در منوی Switch Application می توان مشاهده کرد . |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| بلک بری, پاسخ, پرسش |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|