![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
مدیر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
|
ظاهرا ما باید جایی برای طرح پرسش های دوستان در باره ی بلک بری داشته باشیم . البته با یادآوری این نکته که " درخواست " با پرسش فرق می کند و دوستان برای درخواست نرم افزار ، کماکان به تاپیک مربوطه مراجعه بفرمایند . برای شروع ، پرسشی را که از طریق پیام خصوصی برای من مطرح شده این جا نقل می کنم : نقل قول:
پاسخ : نسخه های جدید بلک بری او اس ، عربی رو پشتیبانی می کنه ( البته با همون گرفتاری قدیمی و شناخته شده ی گژپچ ) . غیر از آپگرید سیستم عامل ، ظاهرا راهی برای اضافه کردن پشتیبانی به سیستم عامل وجود ندارد ( فقط یک مورد استثنایی هست که آن هم پولی است و تخصص اش در زمینه ی زبان عبری ! ) بله تحت جاوا می شود از طریق محیط مخصوصی که بلک بری ایجاد کرده ( یک کیت SDK مخصوص جاوا برای بلک بری) این کار رو انجام داد . برای نوشتن برنامه تخصصی برای بلک بری باید SDK ی مربوطه رو داشته باشید . توصیه می کنم برای دریافت اطلاعات کامل از توسعه ی بلک بری این صفحه رو مطالعه بفرمایید . دانلود ظاهرا باید از سایت بلک بری انجام بشه ، که چون این سایت دسترسی کاربران ایرانی رو بسته ، یا باید سورس این SDK ها رو جای دیگری پیدا کنید ، یا باید آی پی رو تغییر بدین . موفق باشید ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jan 2010
|
نقل قول:
تو ایرانم و اپراتور های ایرانی تنظیمات GPRS + MMS رو برای blackberry ندارند. شما میتونین کمکی کنین ؟ مدل 8100 |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
مدیر پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
برای راه اندازی سرویس GPRS روی گوشیهای بلک بری option>advanced option> tcp حالا در این قسمت برای همراه اول mcinet و برای ایرانسل mtnirancell رو در قسمت APN تایپ کنید. به قسمت Username و Password هم کاری نداشته باشید. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
نقل قول:
سوال : اطلاعات شما از تجربیات یا منبع خاصی دارین ؟ |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
مدیر پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
همین که فقط اسم ap رو وارد کنی کافیه از سرچ توی نت پیدا کردم برای همین گفتم تست کن خبر بده |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
مدیر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
|
نقل قول:
مرا بابت عدم حضور ببخشید . این سنگ کلیه ما را به بیمارستان کشاند ----------------------------------------------------------- دوست عزیز این قسمت مربوط به براوزر دیفالت گوشی ( Wap ) است که باید توسط اپراتور راه اندازی شود و در ایران کارآیی ندارد و به هر حال ربطی هم به جی پی آر اس ندارد . برای راه اندازی GPRS شما باید همان طور که حسین آقا گفتند ، مقادیر مربوط به TCP را در بخش ادونسد آپشنز به شکل زیر تغییر بدهید : برای همراه اول : APN:mcinet و برای ایرانسل : APN:mtnirancell یوزر و پسورد قبلی را هم اگر وجود دارد ( که معمولا در این حالت به صورت ستاره است ) پاک کنید و اگر ندارد هیچ چیزی اضافه نکنید . نکته ی بعدی این است که وقتی این تنظیمات را تغییر می دهید هم ، باز باید برای مرور اینترنت از یک برنامه ی نصب شده ( مثلا مینی اپرا ) استفاده کنید و مرورگر خود گوشی کار نخواهد کرد . |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
نقل قول:
![]() اشکال از چیست ؟ و چطور رفع میشه ؟
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
مدیر ارشد
|
نقل قول:
از همراهی تون متشکرم لطفا یک تصویر از محتویات فعلی صفحه ی TCP گوشی تون اینجا بگذارید . ضمنا حواس تون به این موضوع بسیار ساده هم باشه که خیلی مواقع اینترنت ایرانسل قطعه !! |
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| بلک بری, پاسخ, پرسش |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|