![]() |
|
|
#71 (permalink) | |
|
مدیر پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
سعی میکنم مشکل رو بزودی حل کنم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() در صورتی که پست های اینجانب برای شما مفید واقع شده میتوانید از دکمه تشکر یا سیستم امتیاز دهی استفاده کنید برای پشتیبانی از سایت لطفاً روی تبلیغات سایت کلیک کنید (از New Tab استفاده نکنید) |
|
|
|
|
|
|
#72 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() |
درود
هیراد جان این بنده خدا رو نمیدونم، اما این روی گوشی من کار میکنه : http://old.wmmania.cz/downloads/HD2/...n_alpha4.1.cab مرسی پیشاپیش ... کلی زحمت میدیم بهت
دنیا خیلی کوچیکه ... خیلی سعی کن توی لحظه زندگی کنی، نه توی گذشته، نه توی آینده Device: ACER Neotouch | S200 | F1 ROM: Rafyvitto_Acer_s200_LEO_BlacK_NeO_v.2.7 Latest OEM drivers 2.004 Build 23518 110 Special Thanks To Moderators & Admins![]() |
|
|
|
| کاربران زیر از M☼HAMMAD برای این پست مفید تشکر کردند: | Hirad (02-28-2010) |
|
|
#73 (permalink) |
|
HU's Users
![]() تاریخ عضویت: Jan 2010
|
همون TCPMP معمولی با subtitle plugin منظورمه:
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting راستی اینجا هم یه نگاه بنداز : Tcpmp phenom all device!!! - xda-developers مرسی
|
|
| کاربران زیر از N'ash برای این پست مفید تشکر کردند: | Hirad (02-28-2010) |
|
|
#74 (permalink) | ||
|
مدیر پاکت پی سی
|
نقل قول:
نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() در صورتی که پست های اینجانب برای شما مفید واقع شده میتوانید از دکمه تشکر یا سیستم امتیاز دهی استفاده کنید برای پشتیبانی از سایت لطفاً روی تبلیغات سایت کلیک کنید (از New Tab استفاده نکنید) |
||
|
|
|
|
|
#75 (permalink) |
|
HU's Users
![]() تاریخ عضویت: Jan 2010
|
|
|
|
|
#76 (permalink) |
|
HU's Users
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
|
ببخشید یک سئوال : این پسوند RMP که توی پست اول بهش اشاره شده ، منظورم Real Media هست ؟ اگه این جوره چرا گذاشتن Rmp ؟ چون پسوند real معمولا rm یا rmvb است . اگر منظور از این پسوند ، فرمت های real نبوده ، آیا راهی هست که بشه کدک مربوط به real رو داخل این برنامه integrate کرد ؟ فرمت بسیار عالی ای است . حجم بسیار پایین و کیفیت خوب . |
|
|
|
|
|
#77 (permalink) | ||
|
مدیر پاکت پی سی
|
نقل قول:
نقل قول:
جزئیات مربوط به پسوند RMP
||
|
|
|
|
|
#80 (permalink) |
|
HU's Users
![]() تاریخ عضویت: Feb 2010
|
crash.txt
سلام ببخشيد اگه دير گذاشتم اينم فايل crash.txt كه گفته بود خيلي لطف ميكني راهنماييم ميكني . راستي اين فارسي سازت نسخه جديد مشكل هز چپ به راست خوندن فارسي حل شد يا نه چون تو گوشيم از چپ به راست فارسي رو ميخوند . بازم ممنون |
|
|
|
| کاربران زیر از imani برای این پست مفید تشکر کردند: | Hirad (02-28-2010) |
![]() |
| برچسب ها |
| subtitle, tcmpm, تصویری, زیرنویس, صوتی |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|