![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Jan 2010
|
با سلام به همگی دوستان
MAINBOARD ![]() ASRock > Products > 775Twins-HDTV RAM 1 majol --Kingeston 2gig DDR2 bus 800 HARD SATA 200 GIG MAXTOR CD-ROM VA DVD-ROM KE JOFTESHUN CD WRITER HASTAN CASE MESHKI BA POWER SALEM VA GHAVI GRAPHIC XFX GeForce 9400GT 1GB Silent PCI-EXPRESS 300,000 toman من کمتر از ۳۰۰،۰۰۰ نمیفروشم پس هر کسی* که مایل بود در پاسخ خصوصی در خدمتم. این سیستم رو فقط به مصرف کننده میفروشم. نه واسطه !! حالا میرزه یا نمیرزه لطفا اسپم ممنوع. ضمنا فروش به صورت قطعه هم ندارم !!!!، پس فقط كل کیس رو میفروشم. با تشکر از توجهتون :منتظره سایر لوازم الکترونیکی من در پست*های دیگر باشید. از قبیل : GPS garmin , MD (mini disk ,profational studio recording system portable), PSP 3003, mobile qteck s200 ویرایش توسط kjebelli : 02-12-2010 در ساعت 11:07 AM |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Jun 2009
|
تو بازي سنتر يه بنده خدا سيستم زيرو ميداد 150تومن با مانيتور 15 اينج ال سي ديش
پردازنده2.8 گرافيك9500 جي تي هارد250 رم1گيگ مادربرد گيگا945 دي وي دي رايتر ايسوس مانيتور15 اينچ ال جي بالاترين پيشنهديم كه بهش دادند 170بود فكر كنم بعد شما زدي 350 خيلي گرونه الان نوش همين سيستم 299تومنه برو سايت كيميلآنلاين ميبيني تبليغشم بزرگ زده تازه با مانيتور17 اينچ وهارد320 kimiaonlinbe.com
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
نقل قول:
نقل قول:
با سلام و تشکر از اطلاع رسانیتون لطفا قیمت پیشنهادیتون رو در پیغام خصوصی بفرمائید. با تشکر |
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
شما بدون مانيتور ميخواي بفروشي ديگه اره ؟
حدودا چند مد نظره چون قيمت بالا كه خيلي گرونه من اينطور ميگم حالا اگر صرف داشت برات بهم خبرشو بده اوضاع جيبمو درست كنم اخه تازگيا يه كلاه بردار تو پي تي جيبمونو زد و رفت كل كيس و ملزومات دداخلشو بشرط سالم بودن و فقط اگر تهران هستي بيام تست كنم و 48ساعت هم مهلت تست نگي شرايطم چقدر عجيب قريبه 80 برميدارم مادربرد15تومن گرافيك20تومن رم20تومن هارد15تومن كيس10
آموزش آپگريد امنيا I900 به روش جديد ( تصويري) ****** فروش کیف محافط امنیا ( لپ تاپی - کتابی) ****** فروش اسكرين گارد(محافظ صفحه) ****** فروش كابل tv امنيا ویرایش توسط google : 02-08-2010 در ساعت 04:18 AM |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
اقا پيام خصوصي دادم
راستي مادربردت چيه ماركش asr هست ؟
|
|
|
#8 (permalink) |
|
كجايي عزيز
اقا جواب نداديها من عجله دارم
|
|
|
#9 (permalink) |
|
![]() ![]() با تشکر از قیمتهایی که دادین ،ولی من کمتر از ۳۰۰،۰۰۰ نمیفروشم پس هر کسی که مایل بود در پاسخ خصوصی در خدمتم. این سیستم رو فقط به مصرف کننده میفروشم. نه واسطه !! ![]() حالا میرزه یا نمیرزه لطفا اسپم ممنوع. ![]() ضمنا فروش به صورت قطعه هم ندارم !!!!، پس فقط كل کیس رو میفروشم. ![]() با تشکر از توجهتون منتظره سایر لوازم الکترونیکی من در پستهای دیگر باشید. از قبیل : GPS garmin , MD (mini disk ,profational studio recording system portable), PSP 3003, mobile qteck s200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|