![]() |
|
|||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آيا شما وقتي گوشيتونو Unlock ميكنين يه گير كوچيك توي صفحه اصلي ميبينيد ؟؟ | |||
| بله ! |
|
6 | 35.29% |
| خير ! |
|
11 | 64.71% |
| رأی دهندگان: 17. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Feb 2010
|
سلام به همه دوستان
اين اولين پست من توي اين فرم هست يك سوال ! من 1 هفته قبل يه HD2 با گارانتي ياس خريدم ROM:1.48.488 / Radio:2.05.51WSD الان 4-3 روزه مه وقتي گوشي را باز ميكنم ( Unlock ) يك تا دو ثانيه يه لگ روي انيميشن آب و هوا و ساعت دارم . مثلاً اگر هوا ابري باشه .. ابر يه گير كوچيك ميزنه و بعد راحت عبور ميكنه . ![]() روي اين مسئله حساس شدم لطفاً راهنمائي كنيد
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیر پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
من روی رام 1.48 اصلا چنین مشکلی رو ندارم
تنها یک زمان این جوری میشه آب و هوا برای من اون هم زمانی هست که گوشی رو یکبار ریست میکنم برای لود اولیه sense اینجوری میشه که طبیعی هست ولی این مشکلی که شما داری به خاطر نصب یک برنامه اضافی هست لیست برنامه های نصبی خودت رو بگو برای این سوال هم نباید تاپیک میزدی در همون قسمت کلوب سوال میکردی بهتر بود این تاپیک به زودی پاک میشه |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
من تا به حال به كامپيوتر وصل نكردم !
توي همون نمايندگي ياس ( بازار موبايل ايران ) يه ديكشنري lingvosoft و برنامه MAPx رو برام نصب كردند. ديكشنري رو پاك كردم ! راهي وجود داره تا بشه Performance گوشي رو زياد تر كرد !؟ Microsoft Isaac Mizrahi Purple Microsoft Rock and republic Black Microsoft ron arad oragng Microsoft Classic blue |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
مدیر پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
اینها که نوشتی همشون تم هستن مشکلی نیست تنها چیزی که مونده همون برنامه mapx هست که واقعا به درد نخوره شما ازش استفاده هم میکنی ؟ برای زیاد کردن پرفورمنس هم باید با برنامه های tweak استفاده کنی و با رجیستری کارکنی |
|
|
|
|
| این کاربر از Hossein505 برای این پست مفید تشکر کرده اند: | hosseinadib (04-15-2010) |
|
|
#5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
شایدم به خاطر این ست که فرکانس اپدیت رو کم کرده و باعث می شه که هر دفعه اول بگرده و هوای جدید رو بخواد نشون بده
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
ممنمونم از جوابتون !!
من روي Flight Mode يك لگ خيلي كوچيك اونم بعد از باز كردن گوشيم (Unlock ) دارم !! به HTC Support ميل زدم اين جواب و دادن : Thank you for contacting HTC, Dear valued customer, Due to the high volume of emails we are receiving, we will get back to you as soon as we can. Thank you for choosing HTC the PDA maker to the world, HTC support team Sincerely, اگر هارد ريست كنم برنامه هاي پيش فرض گوشي مثل Google GPS و Bing و ... پاك ميشن ؟! |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نه عزیزم. فقط اون برنامه ها که واست نمایندگی نصب کرده پاک میشن. (که مهم نیست)
![]() *** «آن کس که با هيولا می ستيزد بايد بپايد که خود در اين ميانه هيولا نشود» فريدريش نيچه از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. در صورتی که با کلمات تخصصی هند هلد آشنایی ندارید اینجا را کلیک کنید |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
کاملا حق با شماست. خواستم بنویسم تعداد آپدیت را ، بعد حواسم جای دیگر بود این شد
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
قابل توجه دوستان
من تمام آپدیت ها رو روی Manual گذاشتم امروز Hard Reset میکنم ! من چونکه خیلی مبتدی ام توی WM بازم می پرسم . یه سوال دیگه کار این HD2 Tweak چیه ؟ باهاش کار کردین ؟ (( یکم اطلاعات.. آیا هارد ریست آسیبی وارد میکنه یا خیر ؟ |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|