![]() |
|
|
#11 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
مسله تری جی حداقل به طور رسمی حل شده است مشکلی که برای قضاوت در مورد این مسله است این ست که خیلی وقت ها اپراتور سرویس ش لکه دارد ( بعضی جاها خوب نیست دیگر )
در مورد دوربین هم مشکل ظاهرا سخت افزاری ست و به قول شما باقیست ولی حدس و گمان ها جریان دارد که مقصر کیست. به هر صورت منظور من این ست که منظور من از تست کردن ، اصلا کارکرد گوشی نبود بلکه واکنش بازار را توسط گوگل تست زدن بود. فعلا که همه متفق القول اند که با مدل فروشی که گوگل انتخاب کرده سخت است بشود گفت دستگاه چقدر موفق بوده یا ناموفق و همه این تصمیم را محول می کنند به زمانی که گوگل به صورت گسترده اقدام به فروش فروشگاهی کند موفق باشی
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
مرسی از توضیحت دکتر.
![]() *** «آن کس که با هيولا می ستيزد بايد بپايد که خود در اين ميانه هيولا نشود» فريدريش نيچه از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. در صورتی که با کلمات تخصصی هند هلد آشنایی ندارید اینجا را کلیک کنید |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| accessory, dock, nexus one |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|