![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
![]() از سری ویدیو هایی که توسط کانال رسمی گوگل منتشر می شود و با هنری دو چندان نقاط قوت نکسوس را برجسته می کند یک تصویر نشان می دهد که نکسوس دارای یک شارژر باطری رو میزی ست به علاوه یک داک ماشین برای اینکه ازش ب عنوان نویگیشن استفاده کنید واقعا ویدیو ها جالب هستند تا به حال دو قسمت ش منتشر شده بعدی ها را ببینید. ( سیاست گوگل در ترویج نکسوس ستودنی ست. بر خلاف اپل که بمباران خبری را شروع می کند ، گوگل حتی آپدیت ها را هم سهمیه بندی کرده ولی به جای اینکه copy paste را بردارد و دو سال بعد اعطا کند در کمتر از ۳ هفته به دست مشتری می رساند) منبع
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
|
دکتر این نکسوس زنگم میزنه ؟!!!!! خداییش اومدن اردکماشینی ! و شارژ رومیزی چیزیه که ازش به شعف بیاید ؟ اون هولدرش هم ظاهرا همون هولدر hd2 هست با کمی تفاوت ! پایش که همونه .
________________ تفنگت را زمین بگذار | که من بیزارم از دیدار این خونبار ناهنجار ... ________________ در پی آن همه خون |که بر این خاک چکید | ننگ مان باد این جان | شرم مان باد این نان | ما نشستیم و تماشا کردیم ... ________________ قانون دوم جهاندار : کسی که از ترس سانسورچی خود سانسوری میکنه فرقی با سانسور چی نداره ... ________________ قانون سوم جهاندار :آدمها دو دسته اند ، اونایی که آدم هستن و اونایی که آدم نیستن ! |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نه جهان جان ازین هولدر ها ریخته توی ای بی. ولی کیفیت تولید مزخرف هست. همین الان سرچ می کنم فقط توی ای بی انگلستان ۲۳۰ تا فروشنده قطعات جانبی ش هست. اما من اگر بخرم حتما از خود گوگل می خرم چون بسیار با کیفیت هست.
در ضمن الان دستگاه من رو با وجود اینکه دست دوم هست و پشتش نوشته داره توی ای بی ۴۲۰ پوند می خرند ! یعنی بعد از یک ماه استفاده می تونم با ۷۰ پوند سود ردش کنم ! حیف که ازین تیپا که خیانت کنن نیستم !
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
|
نقل قول:
راستی یکی از آشناها میخواست از آمریکا کادو بفرسته ما هم گفتیم یکی از این هولدرها برامون ابتیاع کنند : PDair Universal Car Holder by PDair - PDair.com به نظرت چطوره ؟ (البته اگر سوتی ندن و مدل دیگه ای نخرن ! ) فکر کنم اون پینهای نگهدارندش که در عکس زیر دیده میشن بعد از چند بار استفاده بشکنن ! : ![]() روم نشد بگم هولدر 150 دلاری HTC رو برام بخرند !!! (آخه سفارش میکرو اس دی 16 گیگ هم دادم ! ) همین 14 دلاریه اگه استحکام خوبی داشته باشه بعض اون هولدر 150 دلاریه ! ضمن اینکه میشه 10 تا 14 دلاری سفارش داد و بیشتر از اون 150 دلاری ازشون کار کشید !!!!!!!!!!
________________ تفنگت را زمین بگذار | که من بیزارم از دیدار این خونبار ناهنجار ... ________________ در پی آن همه خون |که بر این خاک چکید | ننگ مان باد این جان | شرم مان باد این نان | ما نشستیم و تماشا کردیم ... ________________ قانون دوم جهاندار : کسی که از ترس سانسورچی خود سانسوری میکنه فرقی با سانسور چی نداره ... ________________ قانون سوم جهاندار :آدمها دو دسته اند ، اونایی که آدم هستن و اونایی که آدم نیستن ! |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
ویدیوی سوم هم ریلیز شد :
YouTube - Nexus One: The Story - Episode 3: Testing این بخش رو تست کردن دستگاه اختصاص داده اند که واقعا دلگرم کننده است. در این قسمت دستگاه برای شرایط زندگی واقعی تست می شود مثلا بروی ترک بال چندین هزار بار ( متوسطی که در طول عمرش استفاده می شود ) کلیک می شود تا اثرات معلوم شود. یا اینکه دستگاه مرتب در یک دستگاه چرخنده به اطراف پرت می شود تا معلوم شود که زندگی روزمره را چقدر دوام می آورد. این در تطابل با ادعای گوگل است که سخت افزار با کیفیت را اولویت قرار داده است ، اولین دستگاه هایی که ایراد های مثل غبار زیر ال سی دی پیدا می کردند ، اچ تی سی دستگاه جایگزین ارسال می کرد و انها بعدا می توانستند دستگاه معیوب را ارسال کنند. این خبری دلگرم کننده است که گوگل گرچه دستگاه را خوب مارکت نکرده است ولی در تولید ش دقت کرده که اچ تی سی مثل همیشه کش نرود از کار !
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
|
دکتر جان مشکل دوربین و تری جی و البته سرگردانی خریداران بین htc و گوگل (البته اینو تو چند تا ازین فوروم ها که میدونین دیدم) رو کش رفته ها!
چهان جان بهت قول میدم که این هولدر های متفرقه اصلا قابل قیاس با نمونه اصلی نیستن. این مساله بارها برای من مشکل درست کرده. خصوصا اینجا که آفتاب خیلی شدیده نمونه های غیر اصلی بعد از دو روز کاملا ذوب میشن و تغییر شکل میدن.
![]() *** «آن کس که با هيولا می ستيزد بايد بپايد که خود در اين ميانه هيولا نشود» فريدريش نيچه از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. در صورتی که با کلمات تخصصی هند هلد آشنایی ندارید اینجا را کلیک کنید |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
سیاوش جان من که نوشتم مدل بیزینس گوگل مشکل دارد . گرچه بسیاری بر این باورند که تا عرضه رسمی توسط وریزون و احتمالا ای تی اند تی ، ظاهرا الان دستگاه تنها دارد تست می شود توسط مصرف کنندگان اولیه و در پشت پرده گوگل دارد خودش را برای تبدیل از یک شرکت نرم افزار به یک عرضه کننده موبایل اماده می کند.
به هر حال این هم ویدیو بخش چهارم : YouTube - Nexus One: The Story - Episode 4: Manufacturing در این بخش به کیفیت تولید به صورت انبوه پرداخته می شود
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
دکتر فرمایشت درسته. ولی همون ایرادی که دوستان به لئو گرفتن کاملا وارده. یعنی شما پول دادین و دارین دستگاه رو تست می کنید . اگر مجانی بهتون میدادن یه چیزی!
![]() *** «آن کس که با هيولا می ستيزد بايد بپايد که خود در اين ميانه هيولا نشود» فريدريش نيچه از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. در صورتی که با کلمات تخصصی هند هلد آشنایی ندارید اینجا را کلیک کنید |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
خیر قربان. تفاوت این قضیه این ست که ما سخت افزار یا نرم افزار دستگاه رو تست نمی کنیم همانطور که می بینید کمتر از یک ماه بعد از معرفی ( و نه عرضه ) دیگر ایراد سخت افزاری باقی نمانده و ایراد انتن دهی هم حل شده است ( البته هنوز باند تری جی AT&T تست نشده ) ما چیزی را تست نمی کنیم. بلکه گوگل است که علاقه مندی و کشش بازار را برای عرضه بزرگ تست می کند در مورد اچ دی۲ مسله این ست که با کمال شرمندگی شما نقش اون دستگاه هایی را بازی می کنید که در ویدیو نشان می ده که نکسوس رو تست می کنن : شما سخت افزار و نرم افزاری که ایرادات فراوان داره و اچ تی سی هنوز نا توان از حل همه ش است را تست می کنید.
امیدوارم قضیه روشن شده باشه
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
نه. مشکل تری جی باقیست. مشکل دوربین هم باقیست. این ها سخت افزار و نرم افزار هستند دیگه.
(البته تا جایی که من میدونم) دیگه ما رو لئو چه مشکلی بیش ازین ها داریم؟ مشکلاتی هم مثل رادیو و اینها که ما در ایران داشتیم نکسس وان هم اینجا دارد. اگر ضعف های ذاتی وین مو منظورتان باشد درسته فرمایش.
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| accessory, dock, nexus one |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|