![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
گوگل می گوید که تصمیم دارد سرویسی در آینده ارایه کند که امکان این را به کاربر بدهد که به طور همزمان که متنی را از یک زبان می شنود ، برای مصرف کننده به صورت همزمان به زبان دیگر تبدیل کند.دوره زمانی که گوگل امیدوار است بتواند به این تکنولوژی دست پیدا کند در عرض چندسال آیند هاست. گوگل می گوید که می داند که سرویس ها به صورت جدا در اختیار کاربران قرار دارد ( مترجم گوگل به صورت متن ، گوگل وویس ) ولی تصمیم بر این ست که همه چیز در قالب یک سرویس یکپارچه انجام بشود هم چنین گوگل می گوید که برای غلبه بر ظرافت هایی مثل اینکه هر کسی یک نحوه ادای کلمات و لهجه خاص دارد هم برنامه دارد. نهایت اینکه گوگل امیدوار است بر مشکلاتی از قبیل ظرافت های زبان کوچه و انواع تغییرات دستوری توسط تکنولوژی های امروزین استفاده کند تا موتور های جستجوی صدایش را به این ها حساس کند منبع
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
اوه اوه. این گوگل خیلی رادیکال داره عمل می کنه دیگه.
عرض شود که دکتر کاش در ریویو از سرویس های گوگلی که در بلاد کفار زندیق رایجه و خودتون استفاده کردین هم ریویوی شخصی بذارید.
![]() *** «آن کس که با هيولا می ستيزد بايد بپايد که خود در اين ميانه هيولا نشود» فريدريش نيچه از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. در صورتی که با کلمات تخصصی هند هلد آشنایی ندارید اینجا را کلیک کنید |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
حتما قربان. همانطور که گفتم مزیت اصلی دستگاه رو اصلا این سرویس ها می دونم. در برنامه هست. همین حالا متوجه شدم که اپلود سنتر هم راه افتاده و ادامه می دهم به زودی
موفق باشید
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
اگر ورود گوگل به بازار موبایل همانقدر جدی باشد که استیو جابز می گوید بعید نیست که بعضی سرویس ها را اختصاصی دستگاه های خودش بکند. در حال حاضر تقریبا همه دستگاه ها در صورتی که از اخرین نسخه اندروید برخوردار شوند از بخش های مختلفی که قرار است این سیستم را بسازند و به عنوان سرویس های گوگل هستند برخوردار می شوند . بنابر این شاید هم اختصاصی نشود
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|