صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: بهترین آپشن ها برای یک تبلت چیست ؟

کاربر فعال بخش خبر
    isol13 آواتار ها

پیش فرض بهترین آپشن ها برای یک تبلت چیست ؟

سلام
    من از وقتی که اپل تبلت خودش رو معرفی کرده واقعا داشتن یک تبلت رو برای خودم ضروری میدونم
    تراکتوری بودن هر لپ تاپی حتی 13 اینچی هاش و اسباب بازی بودن هر گوشی ای حتی hd2 برای انتظاراتی که من دارم نمیتونه مورد قبول باشه
    من انتظاراتم رو تا حد قابل قبولی برای داشتن یک تبلت کاهش دادم
    انتظارات من :
    1_ اولیش خنده داره ولی اپل با ...(کلمه مناسب پیدا نکردم) بهش معنا داده = مولتی تسکینگ باشه فکر کنم هر تبلتی با هر سیستم عاملی(البته در مورد اندروید نمیدونم)بتونه این کارو رو انجام بده

2_بازم خنده داره = میخوام مرور گر اکسپلورر و کروم و همین opera فینگر تاچی که روی گوشیم هست (htc touch pro) روش نصب بشه

3_خوب چون سایزش از گوشی بزرگتر هست و از لپ تاپ از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری سبکتر هست
    انتظار یک شارژ خیلی بالا دارم نه 4-5 ساعت خیلی بیشتر
    ایپد داره منو با این شارژش دیوانه میکنه ولی خوب یکم که جست و جو میکنم میبینم این شارژ بیش از اندازه به دلیل مولتی تسکینگ نبودنشه
    یه تبلت چقدر شارژ نگه داره خوبه ؟

4_ سیستم عاملش برام مهم هست از اونجایی که یه تبلت سخت افزار قوی ای توش نمیشه گنجوند پس تا جایی که امکان داره باید سیستم عاملش سبک باشه تا سرعت بالا بره
    ویندوز 7 سنگین هست
    پس من دنبال چه سیستم عاملی باشم که سبک باشه و با توجه به سخت افزار محدود بهترین از لحاظ نصب برنامه و دارای سرعت بالایی باشه ؟

5_دوست دارم این تبلت یک VIEWER تمام عیار باشه
    من ادیت کردن با تبلت رو نمیخوام ولی دیدن office word -excle - power point رو با تبلت میخوام
    دیدن و شنیدن هرگونه فایل صوتی تصویری رو میخوام(مثل یه برنامه KM player) تو ویندوز
    دیدن کتابها و مجله ها و فایل های pdf

6_ یک تاچی میخوام که حس قلم و کاغذ داشته باشه از طرفی فینگر فرندلی باشه برای کار کردن با کل تبلت که بعد از جستو جو دیدم تاچ های مقاومتی میتونن هم حس قلم و کاغذ رو بهم بدن هم میتونن فینگر فرندلی باشن برای کار کردن با یک تبلت

7_بلوتوث-gps-پورت usb داشته باشه

8_سیم کارت ایران ول و دزد اول بخوره تا بتونم به اینترنت وصل بشم هم بتونم sms بدم

9_زیبایی و ظرافت و باریکی هم جای خودش رو داره که میتونم از این لحاظ به ایپد 9/10 بدم

10_ هرچیزی که من رو به نت وصل میکنه داشته باشه

فعلا این چیزایی بود که در نگاه اول به یک تبلت انتظار دارم

چه تبلتی بدرد من میخوره ؟(هنوز باید منتظر باشم یا نه ؟)
    انتطالارات شما چیه ؟
    چه اپشن های مد نظرتون هست و مهمتر از همه چه تبلتی بدرد شما میخوره ؟

مدیر پرتال

amir_rafie آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    1

ميدونم خيلی در بخش اخبار سرچ کرديد، لينک تاپيک هايی که ممکنه به دردتون بخوره رو ميزارم:

تبلت Adam محصول Notion Ink
    Adam ،رویایی از Notion Ink ٠

Edge محصول Entourage که در واقع يک Dualbook ميباشد:
    enTourage eDGe اولين Dualbook با سيستم عامل اندرويد
    نگاهی بر enTourage eDGe ٠

تبلت MSI
    تبلت MSI با نسل جديد تگرا

تا يکی دو ماه ديگه تبلت Asus هم معرفی ميشه، فعلا هيچی ازش نميدونيم،،،،
    HP هم چندين مدل تبلت قراره توليد کنه، windows7 تاييد شده، شايد با اندرويد هم بده...
    در اون سه تای اولی، Edge تاچ مقاومتی داره و برای نوشتن متن از همه بهتره ،،،
    تبلت Adam از GSM/Edge هم پشتيبانی ميکنه، ظاهرا برای Call نيست و فقط برای Data connection هستش،، يعنی تا حد زيادی جواب کار شما رو ميده،،

همشون 3G/WiFi/Bluetooth رو پشتيبانی ميکنن,
    فکر کنم در Edge , خبری از GPS نيست، البته شک دارم،، ولی بقيه دارن ،،

تبلت MSI نيمه دوم 2010 باقيمت 500 دلار قراره بياد،،، اطلاعات تکميلی در تاپيک آنها موجود است.

اگر قصد ديدن فيلم های Full HD و از اينجور کارا داری، حتما تبلتی بگير که از پلتفرم Tegra T20 استفاده کرده باشه مثل Adam يا MSI ، در اين زمينه ها، Tegra T20 بخاطر Multi Core بودنش يک انتخاب ايده آل به حساب مياد، برای اطلاعات بيشتر در مورد اين پلتفرم به اين تاپيک مراجعه کن.
    ویرایش توسط amir_rafie : 14-02-2010 در ساعت 04:06 PM

مدیر بازنشسته

KingDani آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    10

با توجه به اینکه ایپد هم به این زودی ها نمی رسه ایران ، همانطور که امیر گفت من فکر می کنم اول از همه باید صبر کنید تا نسل جدید تبلت ها همه گیر تر شوند

ahwaztaxi آواتار ها

ظاهرا باید همین EDGE رو بخریم. یا ADAM بخریم. یا HP یا MSI.
    لعنتی نمیدونم چرا در این زمینه اینقدر بی قرار شدم و تصمیم گیری اینقدر سخت شده.
    ولی همچنان اولویت اول من توانایی نوشتن با قلم به راحتی است.
    البته در رویاهام تبلتی رو میبینم که هم Handwriting recognition داشته باشه و هم بشه باهاش Mind mapping کرد. میگن اندروید این پتانسیل رو داره.
    یعنی میشه که بشه ؟

مدیر بازنشسته

KingDani آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    10

نقل قول نوشته اصلی توسط ahwaztaxi نمایش پست ها
    ظاهرا باید همین EDGE رو بخریم. یا ADAM بخریم. یا HP یا MSI.
    لعنتی نمیدونم چرا در این زمینه اینقدر بی قرار شدم و تصمیم گیری اینقدر سخت شده.
    ولی همچنان اولویت اول من توانایی نوشتن با قلم به راحتی است.
    البته در رویاهام تبلتی رو میبینم که هم Handwriting recognition داشته باشه و هم بشه باهاش Mind mapping کرد. میگن اندروید این پتانسیل رو داره.
    یعنی میشه که بشه ؟
    چرا نشه قربان.
    payamss از این پست قدردانی کرده است.

کاربر جدید payamss آنلاین نیست.

منم خیلی دوست دارم همه این کارا رو بکنه ولی فعلا که چیزی نیست !
    من نزدیک 450$ پول دارم و مشکلی برای خرید ندارم میخوام یه چیز سبک در حد 600-900 گرم داشته باشم ویندوز روش نصب باشه و به عنوان پی دی اف ریدر استفاده کنم ازش نظر شما چیه
    من میخواستم archos 7 بخرم که دیدم پی دی اف رو خوب ساپورت نمی کنه در ضمن اون لنوو s10-3t تبلته سنگینه 1.5 کیلو هست با باتری 8 سل با این پول و امکاناتی که میخوام شما چیو پیشنهاد میکنین
    من تا 8 اپریل میتونم خرید کنم بعد دیگه نیستم تا اون موقع چیزی release نمیشه؟
    asus رو دیدم سیستمش پایینه
    KingDani از این پست قدردانی کرده است.

مدیر بازنشسته

KingDani آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    10

می بخشید ولی چرا می گویید ارکس۷ پی دی اف ش خوب نیست؟ الان شونصد تا برنامه پی دی اف خوان هست برای اندروید که اقلا روی نکسوس وان عالی جواب می دهند به راحتی زوم می شه و خیلی سریع صفحات لود می شه. اگر می خواهید دستگاه صفحه رنگی برای کتابخوانی بخرید و نمی خواهید کتاب های پولی رویش بخوانید بی بروبرگرد باید به اندروید فکر کنید. چون الان اندورید برای سی اچ ام و پی دی اف که دو فرمت اصلی کتاب های پایرسی هست داره بهترین ساپورت را داره

کاربر جدید payamss آنلاین نیست.

سلام دوست قدیمی من از ای بوک ریدر به اینجا کشیده شدم با هم چت کردیم!
    تو خود سایتش زده همه قابلیت ها رو نداره تو فیلم هایی هم که من دیدم ازش نه کامنت نه های لایت داره
    من برای سیستم عامل فرق نمیکنه رنگی ساپورت کنه پی دی اف رو و های لایت هم بشه بسه دنبال هک ارکوس 7 هم گشتم چیزی برای پی دی اف ریدر پیدا نکردم احتمالا بازم همینو بگیرم چون انتخاب بهتری نیست
    KingDani از این پست قدردانی کرده است.

مدیر بازنشسته

KingDani آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    10

الان بیش از ۴ تا شرکت حرفه ای برنامه سازی هست. من البته اصلا نه کامنت می گذارم باهاش و نه اینکه های لایت می کنم وقت خوندن برای همین دقت نکرده بودم. حتما نگاه میکنم و خبر می دهم

Phoenix آواتار ها

خیلی عالی شد این پست رو دیدم. اینجا واقعا میشه نظر داد و بهترین هارو معرفی کرد.
    جالبه اینطور که می بینم حس کلی کاربران HU بجز اندک افرادی که حس وفاداری به اپل دارن همون Adam هستش. شاید مهمترین دلایلش باطری و فیلم Full HD باشه. البته به قول isol13 اپل عزیز موجب شده ما مالتی تسک و ارتباط USB رو هم اپشن خرید قرار بدیم؟ :eek:
    راستی من واقعاً مزیت edge بر adam رو متوجه نشدم. وقتی همه ی این کارهارو میشه با یه اسکرین انجام داد چرا باید وزن اضافی و عمر کمتر باطری رو تحمل کنیم؟
    از سوی دیگه من در جایی خوندم که یکی از دوستان همین جا گفته بود برای کتابخوانی طولانی مدت باید سراغ همون eInk بریم؟ چرا؟ مشکل باطری رو اشاره می فرمایین یا contrast نسبتاً بالاتر eInk رو؟ همون طور که قبلاً گفتم رزلوشن Pixel QI اندکی بالاتر هست و کلاً این دو تکنولوژی رو رقیب هم می دونن در صنعت ebookreader... به نظر من Pixel QI حتی واسه کسی که صرفاً می خواد ebook reader بگیره نه تبلت هم انتخاب بهتریه.شارژ باطری که بتونه سه چهار روز کار مداوم دووم بیاره واسه کتاب خوانی هم کافیه مگه اینکه کسی بگه من به دلایلی هفته ای یه بار به برق دسترسی دارم :p فقط کافیه Refresh Rate این دو صفحه رو باهم مقایسه کنیم. تازه comic های رنگی رو هم در نظر بگیرین. در مورد خستگی چشم هم جفتشون از نور محیط استفاده می کنن تا تجریه مشابه کتاب رو به آدم بدن.
    اینجا خیلی از دوستان اشارشون به حس قلم و کاغذ بود. ظاهراً قراره بوی کاغذ هم به این دیوایس ها اضافه شه تکنولوژی Capacitive Stylus خوب به همین درد می خوره دیگه. میتونیم یه دونه از اینا واسه Adam بگیریم و در عین حال از بینهایت مزیت صفحه تاچ خازنی لذت ببریم. مهمترینش همین Finger Friendly بودنه. در یه پست دیگه هم که 7 تا تبلت با هم مقایسه شده بود هیچ عیبی واسه Adam نسبت به iPad ننوشته بودن. فقط من خودم به یه چیزی شک کردم.
    چرا قیمت Adam رو انقدر پایین پیشبینی میکنن؟ دیوایس هایی با کارایی های کمتر قیمتی تا حتی 200 درصد بیشتر از Adam دارن. تازه این از اولین دستگاه هایی هست که Pixel Qi داره و باید دفعه اول قیمتش بالاتر باشه. دیگه این شرکت های رنگارنگ تاحالا اینقدر مارو بازی دادن که بفهمیم هیچ ارزونی بی دلیل نیس.
    ویرایش توسط Phoenix : 23-03-2010 در ساعت 12:45 AM
    KingDani ، siavash78 و amir_rafie از این پست قدردانی کرده اند.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)