سلام
من از وقتی که اپل تبلت خودش رو معرفی کرده واقعا داشتن یک تبلت رو برای خودم ضروری میدونم
تراکتوری بودن هر لپ تاپی حتی 13 اینچی هاش و اسباب بازی بودن هر گوشی ای حتی hd2 برای انتظاراتی که من دارم نمیتونه مورد قبول باشه
من انتظاراتم رو تا حد قابل قبولی برای داشتن یک تبلت کاهش دادم
انتظارات من :
1_ اولیش خنده داره ولی اپل با ...(کلمه مناسب پیدا نکردم) بهش معنا داده = مولتی تسکینگ باشه فکر کنم هر تبلتی با هر سیستم عاملی(البته در مورد اندروید نمیدونم)بتونه این کارو رو انجام بده
2_بازم خنده داره = میخوام مرور گر اکسپلورر و کروم و همین opera فینگر تاچی که روی گوشیم هست (htc touch pro) روش نصب بشه
3_خوب چون سایزش از گوشی بزرگتر هست و از لپ تاپ از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری سبکتر هست
انتظار یک شارژ خیلی بالا دارم نه 4-5 ساعت خیلی بیشتر
ایپد داره منو با این شارژش دیوانه میکنه ولی خوب یکم که جست و جو میکنم میبینم این شارژ بیش از اندازه به دلیل مولتی تسکینگ نبودنشه
یه تبلت چقدر شارژ نگه داره خوبه ؟
4_ سیستم عاملش برام مهم هست از اونجایی که یه تبلت سخت افزار قوی ای توش نمیشه گنجوند پس تا جایی که امکان داره باید سیستم عاملش سبک باشه تا سرعت بالا بره
ویندوز 7 سنگین هست
پس من دنبال چه سیستم عاملی باشم که سبک باشه و با توجه به سخت افزار محدود بهترین از لحاظ نصب برنامه و دارای سرعت بالایی باشه ؟
5_دوست دارم این تبلت یک VIEWER تمام عیار باشه
من ادیت کردن با تبلت رو نمیخوام ولی دیدن office word -excle - power point رو با تبلت میخوام
دیدن و شنیدن هرگونه فایل صوتی تصویری رو میخوام(مثل یه برنامه KM player) تو ویندوز
دیدن کتابها و مجله ها و فایل های pdf
6_ یک تاچی میخوام که حس قلم و کاغذ داشته باشه از طرفی فینگر فرندلی باشه برای کار کردن با کل تبلت که بعد از جستو جو دیدم تاچ های مقاومتی میتونن هم حس قلم و کاغذ رو بهم بدن هم میتونن فینگر فرندلی باشن برای کار کردن با یک تبلت
7_بلوتوث-gps-پورت usb داشته باشه
8_سیم کارت ایران ول و دزد اول بخوره تا بتونم به اینترنت وصل بشم هم بتونم sms بدم
9_زیبایی و ظرافت و باریکی هم جای خودش رو داره که میتونم از این لحاظ به ایپد 9/10 بدم
10_ هرچیزی که من رو به نت وصل میکنه داشته باشه
فعلا این چیزایی بود که در نگاه اول به یک تبلت انتظار دارم
چه تبلتی بدرد من میخوره ؟(هنوز باید منتظر باشم یا نه ؟)
انتطالارات شما چیه ؟
چه اپشن های مد نظرتون هست و مهمتر از همه چه تبلتی بدرد شما میخوره ؟

12سپاس
LinkBack URL
About LinkBacks

تکنولوژی

علاقه مندی ها (Bookmarks)