![]() |
|
|
#21 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
مثل اینکه کلا اسم رمز فوتان از وین مو ۷ گرفته شده و احتمالا به یک نسخه اپگرید شده ۶.۵ تعلق گرفته
عکس های درز کرده رو ببینید Windows “Mobile” 7 – Photon screenshots
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. در تعطیلات به سر می بریم، مهرماه دوباره بر می گردم! |
|
|
|
| این 5 کاربر از KingDani برای این پست مفید تشکر کرده اند: | !Al (02-21-2010), geumat (02-21-2010), Hossein505 (02-20-2010), Navid_K (02-21-2010), siavash78 (02-20-2010) |
|
|
#22 (permalink) | |
|
مدیر اخبار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
|
نقل قول:
استفاده می شه. اما آپگرید رو میگم. فکر کنم مایکروسافت اعلام کرده دیگه برای xp سرویس پک نمی ده. درسته ؟ تمام لپ تاپهاییم که با سیستم عامل ارایه میشن حتی نت بوکها همه دارن با ۷ ارایه میشن. این یعنی مایکروسافت دوست نداره کسی از xp استفاده کنه و می خواد بیشتر ۷ رو گسترش بده. حتی برای لپ تاپهای جدید که با DOS عرضه میشن هم فقط درایور برای ۷ عرضه میشه. بله امروز xp بیشتر استفاده میشه ۱۰۰٪ اما این چیزی نیست که مایکروسافت می خواد. |
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
علی جان مایکروسافت خیلی پولدار هست ( سومین شرکت ثروتمند دنیاست) ولی اگر قرار بود دنیا به خواسته مایکروسافت بگرده که ...
مسله این نیست که مایکروسافت چی می خواد مسله این ست که در عالم واقع چه اتفاقی می افته موفق باشی
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. در تعطیلات به سر می بریم، مهرماه دوباره بر می گردم! |
|
|
|
| این کاربر از KingDani برای این پست مفید تشکر کرده اند: | !Al (02-21-2010) |
|
|
#25 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
|
نقل قول:
در این مورد هم چرا آیفون و اندروید؟ در بدترین حالت یک سالی میشه با همین 6.5 میشه سر کرد. اگر هم طرف دستگاه های جدید 6.5 رو داشته باشه که امکان پشتبانی 7 رو داشته باشند، میتونه برای تنوع بین این دو جابجا بشه.
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
مدیر اخبار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
|
با توجه به اینکه کلاْ قراره MW7 تغییر کنه و یه چیز جدید باشه و همینطور مسولین مایکروسافت هم جواب صحیی راجع به ساپورت دستگاههای ۶.۵ از ۷ ندادن. بعید می دونم که ۷ برای دستگاههای ۶.۵ عرضه بشه یا اصلاْ روشون قابل نصب باشه.
چون همین ۶.۵ هم که به راحتی روی تمام سیستمهای با ۶.۱ جواب می داد به صورت رسمی برای هیچ کدوم عرضه نشد و فقط برای اونایی ارایه شد که قرار بود ارایه بشه مثل امنیا۲ یا دیاموند۲ |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
نوید جان سمپاتی شما به وین مو کاملا قابل درک است ولی نمی شه واقعیت را نادیده گرفت : ایفون او اس نسخه ۴ برای ژوئن در راه است و جینجربرد هم برای اندروید در نیمه سال. مطمئن باشید تا اون موقع به اندازه کافی وین مو ۶.۵ عقب افتاده اند ( اگر تا به حال نیوفتاده باشند ) که وین مو همچنان سهم بازارش رو بیشتر و بیشتر هم از دست بده
|
|
|
| این کاربر از KingDani برای این پست مفید تشکر کرده اند: | !Al (02-21-2010) |
|
|
#28 (permalink) |
|
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
|
آقا ایت جینجربرد! اندروید باز هم با نسخه های پیشین ناسازگاره؟!
![]() *** «آن کس که با هيولا می ستيزد بايد بپايد که خود در اين ميانه هيولا نشود» فردريش نيچه از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. در صورتی که با کلمات تخصصی هند هلد آشنایی ندارید اینجا را کلیک کنید |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
|
نقل قول:
قبل از ارسال پست پاکش کردم.من برای خودم بسیار محتمل میدونم که تا 1 سال دیگه یک دستگاه اندرویدی هم بگیرم. (البته در کنار وین مو) اما آی.فون تهدید خاصی برای وین مو محسوب نمیشه، چرا که نوع مخاطبین و مشتریهای متفاوت (یا بعضا کاملا متضادی) دارند. به هر حال با مشخص شدن وضعیت multitasking در CE6، بخش مهمی از نگرانی های من در مورد وین مو 7 رفع شده. بقیه ش میمونه تا وقتی عرضه بشه.
|
|
|
| این کاربر از Navid_K برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Saeedzr (02-21-2010) |
![]() |
| برچسب ها |
| windows phone 7, wp7, بررسی وین فون 7, نقد و بررسی, وین فون 7, ویندوز فون 7, ویندوز فون هفت, ویندوز موبایل 7, ویندوز موبایل هفت |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|