تعداد دولوپرهای مارکت پلیس از 20000 نفر گذشت:
Windows Phone 7 Marketplace now has more than 20,000 developers
ویرایش توسط saeidonline : 08-01-2011 در ساعت 03:55 AM
Market Place در مرز 6000 تایی شدن . 5843 برنامه . یه نگاهی به این پست و تاریخش بندازید :
ویندوز فون Windows Phone 7 (نقد و بررسی)
28/12 و الان هم 8/1 هست . یعنی به فاصله ی 10 روز نزدیک به 20 درصد رشد داشته .
ویرایش توسط saeidonline : 08-01-2011 در ساعت 03:59 AM
سلام
اینم نرم افزار Windows Home Server برای ویندوز فون 7
برای کنترل و اشتراک گذاری فایلها
توضیحات بیشتر رو تو بخش نرم افزار ویندوز فون 7 میزارم
ویرایش توسط MohammadMicrosoft : 08-01-2011 در ساعت 04:26 PM
---
طبق برخی شایعات گویا مایکروسافت مشغول کار کردن بر روی قابلیت مکالمه تصویری برای وینفون می باشد و در سری های بعدی گوشی های وینفونی شاهد حضور دوربین جلویی نیز خواهیم بود:
Rumours of video messaging coming to Windows Phone 7
و حالا برای تمامی دستگاه های یعنی از جمله LG و Dell . همچنین در این آپدیت Samsung Hub نیز اضافه شده .
برای اجرای نرم افزارها ، باید از طریق دستگاه ، به این آدرس برید :
http://s317073502.onlinehome.fr/b.a.s.e/XBMOD.CER
بعد فایهایی که در پیوست سایت منبع وجود داره رو دانلود کنید
منبع
نظر یکی از کاربران سایت XDA :
NowHub works perfectly also on lg optimus 7 without the certificate
مصاحبه ی اختصاصی XDA با گشایش دهنده ی ویندوزفون ها : Rafael Rivera (ChevronWP7)
Interview with Third Party Windows Phone 7 Developers Part 1: Rafael Rivera (ChevronWP7) | xda-developers
من مصاحبه رو خوندم و حاوی نکات جالبی بود . یکی اینکه 17 همین ماه یعنی 7 روز دیگه ، با مایکروسافت قرار ملاقات دارن . دومین نکته و مهمترین نکته هم اینه که ممکنه با آپدیت جدید ، دستگاه های آنلاک شده ، به حالت لاک برگردن و دیگر ChevronWP7 و برنامه های Homebrew مثل TouchXplorer و همچنین Tom Xap Installer نصب نشن . یاد جیلبریک برای iOS و توصیه ی همیشگی دولوپرهای جیلبریک افتادم : فعلا آپدیت نکنید .
ویرایش توسط saeidonline : 10-01-2011 در ساعت 03:50 PM
Julien Scapman این هفته نسخه 1 برنامه دیوایس منیجر برای ویندوزفون 7 ارائه میکنه گفته که تقریباً تمام امکاناتی که لازمه رو به وینفون میده شامل:
فایل منیجر
usb mass storge
انتقال اطلاعات از طریق بلوتوث و وای فای
امکان نصب برنامه بدون اتصال به مارکت
و چند تا چیز دیگه
همچنین گفته که اگه استقبال بشه یک مارکت درست میکنه برای برنامه هایی که در مارکت اصلی پذیرفته نمیشن
در کل خبر بسیار خوبیه تقریباً با اومدن این برنامه مهم ترین ایراد ویندوزفون 7 برطرف میشه
در ضمن به نظر میرسه برای نصب این برنامه نیازی به نصب آنلاک chevron wp7 باشه و خودش همزمان موبایل رو آنلاک میکنه و روی تمام دیوایس ها کار میکنه
Windows Phone Device Manager
ویرایش توسط uturn2316 : 10-01-2011 در ساعت 09:18 PM
من دچار خفقانم خفقان! من به تنگ آمده ام از همه چيز، بگذاريد هواری بزنم آی، با شما هستم آی، می خواهم فرياد بلندی بکشم!
علاقه مندی ها (Bookmarks)