صفحه 87 از 128 نخستنخست ... 3777858687888997 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 861 تا 870 , از مجموع 1280

موضوع: ویندوز فون Windows Phone 7 (نقد و بررسی)

کاربر فعال ویندوز فون ۷

Banned

TouchXperience‎
    Windows Phone Device Manager release delayed until MS update, as I still have a lot of cool stuffs to implement, I also want to make sure my code won't be broken and my unlock method will pass after the updat.

TouchXperience:
    I'm going to release a new version of Advanced Config with new tweaks and a WP7 version of my registry editor, both with larger device compatibilit.

TouchXperience | Facebook

اگه یه سر به فرومش بزنید میبینید دل و روده ویندوزفون رو همه رو ریخته بیرون تقریباً هرکاری دلش خواسته کرده بعضی هاشم منتشر کرده.

اما در مورد ویندوزفون:
    من 2 روز htc mozzart دستم بود البته دوباره برگشتم به آیفون 3gs، ولی واقعاً مایکروسافت منو متعجب کرد با کل ویندوزموبایل ها تفاوت داشت بسیار زیبا و هیجان انگیز، ولی باز هم حتی با آیفون 3g قابل مقایسه نیست همونطور که آندروئید رو نمیشه مقایسه کرد چرا؟ دلیل اصلیش نرم افزار هست کسی که با آیفون کار کنه نمیتونه محدودیت های نرم افزاری wp7 رو قبول کنه آیفون خودش سیستم بسته ای داره ولی با نرم افزار تقریباً هرکاری میشه کرد نکاتی که به ذهن من اومد:
    مزایا:
    مهم ترین مزیتش اینترفیسشه که یک تجربه جدید هست و صادقانه بگم که برای اولین بار حس میکنم که محصول مایکروسافت از اپل زیباتره و من دلم براش تنگ شده
    2- زون: اونم خیلی زیباست و اینطور که شنیدم که از آیتیونز ارزونتره و محتوای موسیقی مشابهی رو ارائه میده که البته تو ایران هیچ مفهومی نداره و مزیت به حساب نماد
    3-ایکس باکس لایو: فکر کنم فعلاً دور و بر 50 بازی این سرویس رو پشتیبانی میکنن ولی در آینده میتونه به یکی از نقاط قوت ویندوزفون تبدیل بشه
    4-آفیس

معایب:
    apps: تو این مورد خیلی کار داره و شاید هیچ موقع به اپل نرسه
    عدم امکان سینک با اوت لوک: این یکی دیگه خیلی مسخرست مایکروسافت سرویس خودش رو پشتیبانی نمیکنه ولی بقیه میکنن
    عدم امکان انتقال مستقیم فایل ها از کامپیوتر (فایل منیجر): شاید بگین آیفونم اینجوریه ولی آخه مثلاً اونوقت این آفیس به چه درد میخوره (البته فکر کنم Windows Phone Device Manager این مشکلو حل کنه)
    دیوایس های ضعیف: نمیدونم این یکی رو باید به حساب ویندوزفون بزارم یا نه ولی شما مقایسه کنید ال جی برای آندروئید چی زده برای ویندوزفون چی زده فقط میشه

اما در کل من احساس میکنم اگه 1سال به مایکروسافت زمان بدیم همه چی ممکنه عوض بشه 4 تا گوشی دو هسته ای همه چی رو عوض میکنه
    ویرایش توسط eldar : 19-01-2011 در ساعت 01:24 AM

کاربر فعال ویندوز فون ۷

دوست عزیز ، یواش یواش باید به اون قله ها رسید . همین الان رشد مایکروسافت خیلی بیشتر سایر سیستم عاملها بوده . ولی خب قبلا هم گفتم که اینو باید به حساب فرهنگ سازی سایرین گذاشت . درمورد ال جی هم دیوایس معمولی اندرویدی و ارزون قیمتی تولید کرد که مورد توجه قرار گرفت و بیش از 1 میلیون فروش داشت . مشخصات پروسسور برای همگی یکی هست . تفاوت در رم و رام و دوربین هست . در حالی که HTC و سامسونگ خوب فروش دارند از وینفون ، ال جی از فروش وینفون راضی نیست .

مدیر پرتال

amir_rafie آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    1

آقايون من هنوز نفهميدم وقتی کل فروش وينفون ها 1.5 ميليون اعلام شد ، چجوری اين نسبت رو برقرار کرديد که فروش HTC و سامسونگ خوب بوده اما LG بد بوده ،،، Dell هم که هيچی !

کاربر فعال ویندوز فون ۷

1.5 میلیون در 6 هفته ی اول بوده . البته الان یه چیزی متوجه شدم . اونم اینه که از وقتی رام وینفون 7 برای HD2 اومد ، برنامه های وینفونی که در XDA معرفی میشن بیشتر شدن و حتی عکس برنامه با HD2 گرفته شده و در چند خبر اخیر XDA از برنامه های وینفون ، حتی روی HD2 تاکید کرده و بعد گفته بقیه ی HTC ها یا بقیه ی وینفون ها .

Banned

عجب شیر تو شیری شده:
    گویا مایکروسافت یه تی شرت واسه رافائل ریورا فرستاده:

از اون طرف geohot کسی که آیفون و ps3 رو هک کرده نوشته:
    perhaps a more appropriate way to deal with jailbreakers
    I’m going out to buy a Windows 7 phone

مایکروسافت هم خوشش اومده:
    (این براندون واتسون مثل تو ویندوزفون، یه کاره ای هست من نمیشناسم)

اما مثل اینکه مایکروسافت باید حرفشو پس بگیره چون تو وبلاگش اعلام کرده که قصد داره ویندوزفون رو هم جیل بریک کنه اما به روش خودش و گفته این نوع جیل بریک بسیار ساده تر از اون چیزی هست که تو ios هست:

Geohot Start Jailbreak for Windows Phone 7 (WP7)
    مایکروسافت که به نظر میومد تونسته رافائل ریورا رو راضی کنه اما با این یکی فکر نکنم بتونه کنار بیاد البته Julien Schapman هم گویا جیل بریک کرده و منظر هست تا بعد از آپدیت کارشو منتشر کنه. فکر کنم مایکروسافت داره دیونه میشه همیشه محصولات مایکروساف هکرفرندلی بودن ایکس باکس 360 قبل از اینکه بیاد هک شده بود وینمو ها هم دیگه هیچی کینکت هم به نوعی میشه گفت زود هک شد اینم از ویندوزفون که هنوز نیومده 3 جور جیل بریک قراره واسش بیاد اون Julien Schapman که رسماً کلاً ویندوزفون رو عوض کرده من تو ویدئوهاش دیدم که حتی قابلیت عوض کردن تم رو هم اضافه کرده فکر کنم اگه اون کامل بشه واسه کسایی که طرفدار وینمو خیلی خوب میشه وینفون با قابلیت کاستومایز وینمو و بدون محدودیت های wp7
    ویرایش توسط eldar : 19-01-2011 در ساعت 11:53 PM

مدیر ویندوز فون

Navid_K آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط eldar نمایش پست ها
    عجب شیر تو شیری شده:
    گویا مایکروسافت یه تی شرت واسه رافائل ریورا فرستاده:

از اون طرف geohot کسی که آیفون و ps3 رو هک کرده نوشته:
    perhaps a more appropriate way to deal with jailbreakers
    I’m going out to buy a Windows 7 phone

مایکروسافت هم خوشش اومده:
    (این براندون واتسون مثل تو ویندوزفون، یه کاره ای هست من نمیشناسم)

اما مثل اینکه مایکروسافت باید حرفشو پس بگیره چون تو وبلاگش اعلام کرده که قصد داره ویندوزفون رو هم جیل بریک کنه اما به روش خودش و گفته این نوع جیل بریک بسیار ساده تر از اون چیزی هست که تو ios هست:

Geohot Start Jailbreak for Windows Phone 7 (WP7)
    مایکروسافت که به نظر میومد تونسته رافائل ریورا رو راضی کنه اما با این یکی فکر نکنم بتونه کنار بیاد البته Julien Schapman هم گویا جیل بریک کرده و منظر هست تا بعد از آپدیت کارشو منتشر کنه. فکر کنم مایکروسافت داره دیونه میشه همیشه محصولات مایکروساف هکرفرندلی بودن ایکس باکس 360 قبل از اینکه بیاد هک شده بود وینمو ها هم دیگه هیچی کینکت هم به نوعی میشه گفت زود هک شد اینم از ویندوزفون که هنوز نیومده 3 جور جیل بریک قراره واسش بیاد اون Julien Schapman که رسماً کلاً ویندوزفون رو عوض کرده من تو ویدئوهاش دیدم که حتی قابلیت عوض کردن تم رو هم اضافه کرده فکر کنم اگه اون کامل بشه واسه کسایی که طرفدار وینمو خیلی خوب میشه وینفون با قابلیت کاستومایز وینمو و بدون محدودیت های wp7
    آره البته اون تی شرت رو که نفرستادند، توی جلسه ای که باهاشون داشتن دادن.

اساسا خیلی برخورد جالب و فرهنگ سازانه ای بود از سوی مایکروسافت.
    کلا مایکروسافت از قدیم هم چندان به پر و پای هکرها نمیپیچه و سعی میکنه یه جورایی ازشون حمایت کنه تا اونها هم از محصولات مایکروسافت حمایت کنن.
    jailbreak شدن ها هم اتفاقا از جهات متعددی به نفع شرکت هست و مایکروسافت این رو میدونه.
    الان همینکه geohot به سمت وینفون 7 جذب شده خودش یک نکته ی بسیار مثبت هست که این رو از عکس العمل واتسون هم میشه فهمید.
    MohammadMicrosoft از این پست قدردانی کرده است.

کاربر فعال ویندوز فون

MohammadMicrosoft آواتار ها

ایکس باکس لایو ویندوز فون داره خوب خودشو نشون میده !

8new Xbox Live games coming soon
    saeidonline از این پست قدردانی کرده است.

---

sam5154 آواتار ها

عمیقا امیدوارم که این سوالم تکراری نباشه. آخه توی 87 صفحه خیلی پیدا کردن یه جواب سخته
    برای وینفون به غیر از بینگ نرم افزار مکانیابی که با GPS کار کنه چی هست؟ بینگ رو از روی کامپیوتر که چک کردم اوضاع ایرانش فاجعه بود. از کل تهران و کرج فقط چهار تا اتوبان رو داشت.
    گوگل مپ رو الان توی market place دیدم. امکاناتش اینجا چطوره؟ مسیر یبایش کار میکنه؟
    از شرکتهاییی که برای وینمو برنامه های مسیریابی میساختن هیچکدوم سراغ وینفون نرفتن؟ که بشه یه جوری نقشه تهران از ورژن قدیمیشون در اورد به وینفون خوروند؟
    (شبیه اینکارو یکی از دوستان فروم بین وینمو و اندروید کرده بود و حتی مشکل لایسنس هم حل کرده بود اینطوری)

و یه سوال دیگه، میشه تقویم وینفون رو با یه تقویم آنلاین و ترجیحا گوگل بدون دردسر سینک کرد؟
    saeidonline از این پست قدردانی کرده است.

کاربر فعال ویندوز فون ۷

نقل قول نوشته اصلی توسط sam5154 نمایش پست ها
    عمیقا امیدوارم که این سوالم تکراری نباشه. آخه توی 87 صفحه خیلی پیدا کردن یه جواب سخته
    برای وینفون به غیر از بینگ نرم افزار مکانیابی که با GPS کار کنه چی هست؟ بینگ رو از روی کامپیوتر که چک کردم اوضاع ایرانش فاجعه بود. از کل تهران و کرج فقط چهار تا اتوبان رو داشت.
    گوگل مپ رو الان توی market place دیدم. امکاناتش اینجا چطوره؟ مسیر یبایش کار میکنه؟
    از شرکتهاییی که برای وینمو برنامه های مسیریابی میساختن هیچکدوم سراغ وینفون نرفتن؟ که بشه یه جوری نقشه تهران از ورژن قدیمیشون در اورد به وینفون خوروند؟
    (شبیه اینکارو یکی از دوستان فروم بین وینمو و اندروید کرده بود و حتی مشکل لایسنس هم حل کرده بود اینطوری)

و یه سوال دیگه، میشه تقویم وینفون رو با یه تقویم آنلاین و ترجیحا گوگل بدون دردسر سینک کرد؟
    بله در بخش معرفی نرم افزارها ، نرم افزاری رو خودم معرفی کردم که به طور همزمان از 2 مکانیاب بینگ و گوگلمپ استفاده میکنه . نقشه های گوگل مپ که دیگه برای ایران کامله ، پس دیگه مشکلی نیست .
    در مورد سینک کردن هم من درست اطلاع ندارم اما فکر نکنم بشه با اکانت گوگل سینک کرد ، در عوش شما میتونید اطلاعاتتون رو در اندروید توسط Microsoft Exchange سینک کنید و روی وینفون برگردونید . اگر وینمو دارید میتونید با برنامه My Phone اطلاعاتتون رو در اکانت لایو ذخیره کنید ، بعد روی وینفون برگردونید .
    massoudsh از این پست قدردانی کرده است.

صفحه 87 از 128 نخستنخست ... 3777858687888997 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)