![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
|
سلام
خوبید ؟ دوستان من یه سری Invisible Shield برای فروش دارم . کاور ها کاملا اصلیه و از خوده سایت زگ خریداری شده . فعلا برای دو مدل پاکت پی سی زیر موجود هست . HD2 touch pro 2 از هر کدوم دو تا موحوده که اگه بیشتر از یکی خواستید یه تخفیف جزئی هم می تونم بدم برای گوشی های دیگه ای هم موجود هست که خوب چون پاکت پی سی نبود ننوشتم اگه برای گوشی دیگه ای خواستید پ خ بدید ( غالبا برای گوشی های بالای 500 تومن ) برای خرید هم اول باید واریز کنید و بعد با پیشتاز براتون ارسال میشه کسی از دوستان قصد خرید داشت پیغام بده اعتماد سازی می کنم موفق باشید. راستی برای اینکه زودتر جواب بگیرید به این آدرس میل بزنید zagg.iran@gmail.com ویرایش توسط vahidsc : 03-06-2010 در ساعت 09:14 PM |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
کاربر فعال پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
|
دوست عزیز پاسخ و عکس رو لطفا عمومی ارسال بفرمایید . اینجا شما محصول مورد نظر خودتون رو بصورت عمومی برای فروش معرفی کردید پس حق خریدار هست که این دو تا رو هم اینجا بخونه
HTC HD2 Leo OS Version 5.2.21869(21869.5.0.82) Manila Version 1.0.19211620.0 Rom Version 1.72.831.1(82124) WWE Radio Version 2.11.50.20 >>> 2.12.50.02 Protocol Version 15.40.50.07W Iphone 3GS 16GB - NewBootrom Unlock Factory IOS4 Final >>> DownGrade 3.1.3 |
|
|
|
| این کاربر از Mohsen_d_62 برای این پست مفید تشکر کرده اند: | siavash78 (02-22-2010) |
|
|
#4 (permalink) |
|
دوستان عکس پک ها ضمیمه شد
همونطور که گفتم در صورتی که کسی قصد خرید داشت پ خ بده توی یه سایت دیگه خیلی شیلد فروختم معرفی می کنم تا بابت واریز وجه و همچنین اصل بودن شیلد مطمئن بشه موفقث باشید فعلا برای پاکت پی سی های زیر موجوده نکسوس وان موتورولا دروید تاچ پرو 2 موفق باشید |
|
|
|
| این کاربر از vahidsc برای این پست مفید تشکر کرده اند: | siavash78 (03-31-2010) |
|
|
#5 (permalink) |
|
دوستان آخرین شیلد اچ دی 2 امروز فروش رفت
برا تاچ پرو2 دو تا هست که اگه کسی دو تاش رو بخواد تخفیف ویژه بهش می دم اگه هم احیانا برای دستگاهی شیلد میخواین که توی ایران نیست میتونم براتون سفارش بدم برای کسب اطلاعات بیشتر پ خ بدین ممنون |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
|
برای دایموند 2 اصلا در نیومده یا شما ندارید؟
.................... ....................![]() . Virtual Private Network Connection for your iPhone & Android Device . for more information, plz contact me: vagrik@gmail.com My Website: http://www.vagrik.net |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
سلام
با عرض معذرت بابت تاخیری در پاسخ گویی چند نفر از دوستان هم توی پ خ سوال کرده بودند راستش شیلد هایی که بود تموم شد الان یکی دو تا دیگه توی سفارش ها احتمالا هست برای hd2 اگه بود همینجا به دوستان خبر می دم |
|
|
|
| این کاربر از vahidsc برای این پست مفید تشکر کرده اند: | amma (04-07-2010) |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|