![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
مدیر اخبار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
سايت Engadget انتخابات بهترين گجت های 2009 از ديد کاربران را شروع کرده است. اين رای گيری برای انتخاب بهترين گجت، بهترين گوشی،بهترين لپتاپ، بهترين دوربين ديجيتال و ساير موارد مشابه انجام ميشود.
![]() به لينک منبع برويد و رای دهيد. نتايج نظرسنجی، هفته آينده در همين تاپيک اعلام خواهد شد. منبع |
|
|
|
| این 7 کاربر از amir_rafie برای این پست مفید تشکر کرده اند: | !Al (02-24-2010), DaeiAlborz (02-23-2010), Farshid.T (02-24-2010), Hossein505 (02-23-2010), KingDani (02-23-2010), Navid_K (02-23-2010), siavash78 (02-23-2010) |
|
|
#2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
باسه سلامتی نکسوس و اندروید ، محمدیاش.....
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. در تعطیلات به سر می بریم، مهرماه دوباره بر می گردم! |
|
|
|
| این کاربر از KingDani برای این پست مفید تشکر کرده اند: | DaeiAlborz (02-23-2010) |
|
|
#3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
|
خیلی تابلو دروید و 3gs بیشترین رای ها رو خواهند آورد
![]() مک بوک پرو و تکنولوژی usb3 هم که با بیشترین اقتدار در بخش های خودشون رای آوردند.
|
|
| این کاربر از Navid_K برای این پست مفید تشکر کرده اند: | KingDani (02-24-2010) |
|
|
#4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نوید جان دلیل داره :به خاطر این هست که این دو محصول کاملا در امریکا به صورت غیر رقابتی عرضه می شن.
البته من فکر می کنم که حتی اگر خیلی هم رقابتی عرضه می شد اندروید در جایگاهی رفیع می ایستاد این رو اخرین گزارش موسسه گارتنر هم تایید می کنه.
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. در تعطیلات به سر می بریم، مهرماه دوباره بر می گردم! |
|
|
|
| این کاربر از KingDani برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Navid_K (02-24-2010) |
|
|
#5 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
|
نقل قول:
اندروید هم در سال 2009 از نظر من دستگاه فوق العاده ای نداشت که بخواد در صدر قرار بگیره، ولی بازم انصافا جایگاه سوم مناسبش بود (شایدم با ارفاق دوم :دی). 3GS هم که از نظر من اصلا استحقاق قرار گرفتن در 3رتبه ی اول رو نداره.
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| 2009, award, engadget, vote |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|