![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
مدیر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
شاید براتون اتفاق افتاده باشه که با اتصال امنیا2 به شارژر های متفرقه گوشی شارژ نشود.
امنیا 2 با برخی شارژر های عمومی سازگار نیست و هنگام روشن بودن ِ گوشی از عمل شارژ شدن جلوگیری میشود. اما این مشکل هنگام خاموش بودن امنیا2 مشاهده نمیشود. شارژر های اصلی ِ سامسونگ به دلیل نامشخص یک تفاوت کوچک با سایر شارژر ها دارند. نبود یک اتصال کوتاه در سیم خروجی شارژر تنها مشکل شارژر های عمومی است. کابل MicroUSB دارای 5 رشته است: نقل قول:
شما تنها لازم است با باز کردن شارژر یا لخت کردن بخشی از کابل این اتصال کوتاه را انجام دهید تا مشکل رفع شود. اگر رنگهای استاندارد در کابل رعایت شده باشد کار شما راحت است و فقط باید رنگهای سفید و سبز را در شارژر یا در وسط کابل به هم وصل کنید. پست بعد: نحوه ی سازگار کردن یک شارژر ماشین با امنیا2...
|
|
| این 8 کاربر از Farshid.T برای این پست مفید تشکر کرده اند: | benyamin_20 (03-19-2010), Hossein505 (03-07-2010), kabootar (04-10-2010), KingDani (03-07-2010), milad_a (05-27-2010), MJHamed (03-08-2010), siavash78 (03-07-2010), vahid-ppc (03-07-2010) |
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیر ارشد
|
وسایل مورد نیاز:
شارژر اورجینال HTC یک کابل USB Type-A Extender هویه، سیم لحیم، سیم چین :دی مراحل کار: در شارژر را باز کنید. این مرحله سخت ترین مرحله است. تمام لبه های شارژر چسبیده شده و به این راحتی باز نمیشه. البته شارژر های معمولی در بازار این مشکل را نخواند داشت. (عکس بعد از اتصال کابل جدید گرفته شده) کابل قبلی را از بورد جدا کنید. کابل USB Extender که دارید را با فاصله ی 10 سانتی متر از قسمت مادگی ببرید و 4 رشته سیم را لخت کنید. اگر 4 رنگ استاندارد (قرمز - سفید - سبز - مشکلی) رعایت نشده باشد باید به روش ابداعی خودتان کاربرد رنگ ها را مشخص کنید. اگر مالتی متر در دسترس دارید خیلی راحت میتونید با چک کردن محل اتصال این 4 سیم به فیش Type-A کاربر این رنگ ها را به دست بیارید. اگر مالتی متر ندارید با یک LED میتونید این کار رو انجام بدید. از جایی که کابل را بریده اید قسمتی که به فیش نری (male) وصل هست را لخت کنید و 4 رشته را از هم باز کنید تا اتصال کوتاه نکند. پرت USB را به کامپیوتر وصل کنید و LED را به 2 تا از سیم ها وصل کنید. اگر LED کامل روشن شد یعنی VCC و GND را پیدا کرده اید. اگر LED چشمک زن بود و در کامپیوتر پیغام USB Not Recognized داده شده پایه های مثبت و منفی ِ LED به ترتیب به VCC و +Data وصل شده اند. با این دو حالت میشود کاربرد هر 4 رنگ را مشخص کرد. (اگر این 4 سیم اتصال کوتاه کنند ممکنه مادربورد آسیب ببینه.) بعد از مشخص شدن سیم های +D و -D را به هم وصل کنید و VCC و GND را به برد مطابق عکس: ![]() و با یک روکش 2 رشته ی به هم وصل شده را بپوشانید. درب شارژر را ببندید. خوب شارژر MiniUSB ِ قدیمی ِ شما به یک شارژر Global تبدیل شد که میتونید ازش بعنوان یک منبع تغذیه ی USB استفاده کنید که روی امنیا2 هم کار میده. ![]() تست شده روی امنیا2 و HD2
|
| این 13 کاربر از Farshid.T برای این پست مفید تشکر کرده اند: | arsenik (03-12-2010), benyamin_20 (03-19-2010), gb_amin (03-08-2010), Graveworm (03-07-2010), Hossein505 (03-07-2010), Jahandar (03-07-2010), kabootar (04-10-2010), KingDani (03-07-2010), MJHamed (03-08-2010), Mute_Scream (03-12-2010), pedram_2000 (04-04-2010), siavash78 (03-07-2010), vahid-ppc (03-07-2010) |
|
|
#3 (permalink) |
![]() ![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
|
ولی مال من در حالت روشن با شارژرهای عادی هم شارژ میشه!!! اولش کلی جلو فروشنده تریپ اومدم که شارژ نمیشه و باید سیم وصل کنیم و اینا، ولی یه شارژر عادی آورد و شارژ میکرد!!!! ضمنا منم کلی ضایع شدم!!! حالا شاید برای وین مو 6.5 اجازه داده با همه شارژ بشه! در هر صورت الان من با یه شارژر عادی وقتی روشنه شارژش می کنم :دی
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
مدیر ارشد
|
نقل قول:
من هم خودم با شارژر HD2 میتونم شارژش کنم ولی بعضی شارژر ها کار نمیکنه. در پست اول هم نوشته ام با برخی از شارژر ها سازگار نیست.
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| car charger, charger, samsung i8000, samsung omnia ii, شارژر ماشین, مشکل شارژ |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|