![]() |
|
|
#2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
از نظر من که کیفیت دوربینش عالیه. شما میتونید خودتون عکسهای گرفته شده با اچ دی رو با هر گوشی دیگه ای مقایسه کنید . برای این کار به اینجا برید و عکس مورد نظر خودتون رو پیدا کنید .
http://www.handheldusers.com/forum/t61-17.html کیفیت صداش هم آدم رو ارضا میکنه ...
|
|
| این 4 کاربر از kabootar برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
|
کیفیت صداش خیلی خوب و بلنده...مشکلی نداره...
دوربین عکاسی اش هم خوبه...متوسط رو به بالا...فیلم برداری اش ولی جالب نیست..در واقع با گوشی های الان که مقایسه کنی میبینی که فیلم برداری اش ضعیف رو به پایین هست... |
|
|
|
| این 2 کاربر از Mazi برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Hossein505 (03-10-2010), softkadeh (03-10-2010) |
|
|
#5 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Mar 2010
|
مر40 از جوابتون
نمیدونم چرا HTC در بخش مالتی مدیا از گوشی های عادی ضعیفتر عمل میکنه . عکس ها رو دیدم - اگه گوشی فلش دار میبود خیلی بهتر میشد عکس گرفت . صداشو به گفته شما اعتماد میکنم و تا بخرم صبر میکنم ![]() انشاالله که از N95 کمتر و کم کیفیت تر نباشه . حالا اگه یه دونه HD برای فروش معرفی کنید خیلی خیلی ممنون میشم . |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
![]() تاریخ عضویت: Sep 2009
|
نقل قول:
n95 خیلی بهتر عکس میگیره
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
|
نقل قول:
________________ تفنگت را زمین بگذار | که من بیزارم از دیدار این خونبار ناهنجار ... ________________ در پی آن همه خون |که بر این خاک چکید | ننگ مان باد این جان | شرم مان باد این نان | ما نشستیم و تماشا کردیم ... ________________ قانون دوم جهاندار : کسی که از ترس سانسورچی خود سانسوری میکنه فرقی با سانسور چی نداره ... ________________ قانون سوم جهاندار :آدمها دو دسته اند ، اونایی که آدم هستن و اونایی که آدم نیستن ! |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
|
^اسپیکر HD از HD2 بهتره...
شما که نباید هر گوشی رو به صرف اینکه هردو اول نام اشون HD ذکر شده مثل هم حساب کنی برادر...خیلی اسپیکرهاشون فرق داره... |
|
|
|
| این 2 کاربر از Mazi برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Hossein505 (03-10-2010), softkadeh (03-11-2010) |
|
|
#9 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Mar 2010
|
دوستان من اونقدرام طرفدار صدای بلند نیستم .
بلاخره عشق کامپیوتریم دیگه - باید گوشیمونم ویندوز باشه . و از اونجا که میخوام همه چیم تک باشه و گوشی HTC دست هر کسی نیست میخوام بخرم . از اولم اشتباه کردم از Imate رفتم به نوکیا . مارو چه به نوکیا . نومونه عکسهای PPC زو دیدم خوب بود ولی صداشو نمیدونم والا - ولی Touch Pro بهتر بود دوربینش یعنی با کیفیت تر بود - ولی بین اینا Omnia II بهتر از همه بود . من فقط میخوام بدونم صدای HD و دوربینش ضعیفه ضعیف نباشه که نه بشه یه عکس بگیریم ( در بعضی مواقع ) یا نشه با یه گوشی معمولی کل صدا انداخت . من موسیقی زیاد گوش میدم ولی خود گوشی برام ارجعیت داره تا صدا . واقعأ مقایسه ویندوز با سیمبین از نظر من کار اشتباهیه مخصوصأ اینکه اون توی PPC مثل HTC HD باشه . آقا جمع بشید بریم اعتراض کنیم ببینیم چرا HTC مالتی مدیا کار نمیکنه :دی تورو خدا یه دونه تمیز تمیز ( درحد آک ) برام پیدا کنید این عیدی رو با این N95-8GB نگذرونیم . خیلی ممنون از همه . ویرایش توسط softkadeh : 03-11-2010 در ساعت 09:39 AM |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
|
|
|
| این کاربر از kabootar برای این پست مفید تشکر کرده اند: | softkadeh (03-12-2010) |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|