صفحه 1 از 15 12311 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 149

موضوع: [آموزش] اتصال به مارکت اندروید در ایران +مشکلات اتصال

ahwaztaxi آواتار ها

پیش فرض [آموزش] اتصال به مارکت اندروید در ایران +مشکلات اتصال

برای اتصال به مارکت در ایران 2 چیز لازم است :

1. اپراتور شما اجنبی باشد که اینکار را با market enabler میکنیم. برای استفاده از این برنامه باید گوشی شما حتما root acces داشته باشد.

2. اینترنت شما خارجی باشد که باید به *** وصل شوید

قدم اول : به وایرلس منزل متصل شوید.
    سپس یک ویپی ان تعریف کرده و ذخیره کنید و به آن متصل شوید.

تبصره 1 : درست میبینید. اندروید با این همه عظمت پسورد ویپی ان را ذخیره نمیکند و باید هر دفعه آنرا وارد کنید. نهایت هنر مردم این بوده که ویجتی درست کنند بنام 5vpn که قبل از اتصال شما پسورد را در clipboard وارد میکند تا شما فقط زحمت paste را بکشید

تبصره 2 : من اگر در ویپی ان که pptp ساخته ام ، encryption را فعال کنم پس از 1 دقیقه از کار می افتد و مجبورم آنرا قطع و وصل کنم. نمیدانم چرا !
    برای همین بدون encryption بصورت ول و روی هوا وصل میشوم و امنیت خود را به فنا داده ام ... نه ؟!

تبصره 3 : ویپی ان من ip آمریکای جهانخوار را دارد . نمیدانم که اگر مثلا از انگلیس خبیث باشد هم کار میکند یا نه ؟

قدم دوم : پس از نصب market enabler در حالیکه ویپی ان وصل است آنرا اجرا کنید.
    اگر ویپی ان وصل نباشد force close میشوید.

حال به سربرگ دوم بروید و اپراتور دلخواه ( مثلا T-mobile usa ) را نگه داشته و آنرا fake کنید.
    پس از اینکار پیغامی با مضمون all set and done دریافت میکنید.

حالا به مارکت اصلی رفته و هر کاری میخواهید بکنید.

پس از پایان کار ویپی ان را قطع کرده و ریست کنید یا

تبصره 4 : قبل از fake کردن اپراتور اجنبی میتوانید در همان سربرگ اصلی از اپراتور خود بکاپ گرفته و در نهایت آنرا مجددا ریستور کنید. حتی میتوانید کد آنرا بصورت دستی هم وارد کنید. مثلا 43211

به روز رسانی 1 : بجای برنامه Market enabler میتوانید از Market Access استفاده کنید که مشکل بسته شدن رو نداره و امکان انتخاب محل پیش فرض برای نصب برنامه ها رو هم داره و کلا حرفه ای تر عمل میکنه

برای انتخاب محل نصب هم از برنامه های زیر میتونید استفاده کنید :

mod install location
    و
    set install location
    برای انتخاب محل پیش فرض نصب که اگر از AP2SD اضافه شده به رام ها استفاده میکنید ممکنه باعث بشه بعضی از برنامه ها نصب نشوند و کلا بهتره روی حالت اتوماتیک باشه

SDmove
    که فکر کنم اخیرا همینجا معرفی شده ، برای انتقال برنامه ها از گوشی به مموری کارت و برعکس توسط خود سیستم عامل یعنی FROYO استفاده میشه .
    در این حالت هم اگر به رام شما AP2SD بطور دستی اضافه شده باشه و FROYO هم داشته باشید ، ممکنه فقط بعضی برنامه ها Move to SD نشوند که البته زیاد مهم نیست.
    چون از پارتیشن ext3/4 روی مموری کارت به پارتیشن اصلیٍ اون یعنی fat32 منتقل میشن و در هر صورت روی مموری کارت هستند
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط ahwaztaxi : 06-08-2010 در ساعت 02:14 AM
    KingDani ،siavash78 ،Farshid.T و 20 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

METALLICA آواتار ها

دوستان كس ديگري هم بجز دكتر اين روش رو انجام داده؟ تونسته وصل بشه و خريد كنه؟
    شما دكتر جان خودت خريد كردي ازش؟

مدیر مشاوره خرید اسمارت فون

siavash78 آواتار ها

دوستان معمولا در این روش از نرم افزار های فری بیشتر بهره می گیرند (از مارکت) متال جان!
    METALLICA از این پست قدردانی کرده است.

«آن کس که با هيولا می ستيزد بايد بپايد که خود در اين ميانه هيولا نشود» فردريش نيچه

از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید.

مدیر بازنشسته

Arash.M آواتار ها

من از اون market enabler در دیار قربت هم استفاده کردم محض دیدن برنامه های پولی که به خوبی کار میکند. وی پی ان هم ندارم اینجا
    دست بالای دست بسیار است، چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
    خودتان را برای محصولات و برندهایشان قیمه قیمه بکنید! اصلا حال نمیده اینطوری!
    Samsung Galaxy SIII with stock rom!

بسیار مهم: برای حفظ محیط فروم، پیش قدم بشوید. فراخوان مشارکت در اچ یو

METALLICA آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط siavash78 نمایش پست ها
    دوستان معمولا در این روش از نرم افزار های فری بیشتر بهره می گیرند (از مارکت) متال جان!
    منم همچين كاري خواهم كرد ولي شايد يه برنامه پولي بود كه خيلي بدرد بخور بود، اونوقت حيفه نخريم:دي

ahwaztaxi آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط METALLICA نمایش پست ها
    دوستان كس ديگري هم بجز دكتر اين روش رو انجام داده؟ تونسته وصل بشه و خريد كنه؟
    شما دكتر جان خودت خريد كردي ازش؟
    این روش برای اتصال به مارکت هست که مقدمه خریده.
    من خرید فعلا نکردم ولی قصد دارم امتحان کنم

sam5154 آواتار ها

در مورد چیز پی ان. به نظرم اگه PCرو از طریق لن یا هر روش سیمداری به اینترنت متصل کنین، یه دونه از این چیزشکن های معمولی رو اجرا کنین و بعد اتصال اینترنت رو share کنین و بعد هم با گوشیتون به PC وصل بشین.
    من اینکارو با کابل لن و مودم USB بین دسکتاپ و لپتاپم امتحان کردم. جواب میداد. بدون اینکه هیچ چیز شکنی رو لپتاپ نصب کنم، همه جا رو باز میکرد. مشکل مهم اینه که این چیزشکنها معمولا سرعتشون خوب نیست؛ قطعی هم دارن. راه مطمئن اینه که از یه آشنا در بلاد فرنگ بخواین که براتون بخره.
    KingDani و hamedpc007 از این پست قدردانی کرده اند.

کاربر انجمن farshid37 آنلاین نیست.

نقل قول نوشته اصلی توسط sam5154 نمایش پست ها
    در مورد چیز پی ان. به نظرم اگه PCرو از طریق لن یا هر روش سیمداری به اینترنت متصل کنین، یه دونه از این چیزشکن های معمولی رو اجرا کنین و بعد اتصال اینترنت رو share کنین و بعد هم با گوشیتون به PC وصل بشین.
    من اینکارو با کابل لن و مودم USB بین دسکتاپ و لپتاپم امتحان کردم. جواب میداد. بدون اینکه هیچ چیز شکنی رو لپتاپ نصب کنم، همه جا رو باز میکرد. مشکل مهم اینه که این چیزشکنها معمولا سرعتشون خوب نیست؛ قطعی هم دارن. راه مطمئن اینه که از یه آشنا در بلاد فرنگ بخواین که براتون بخره.
    هیچ روشی نیست که با GPRS از شیلتر رد بشیم و به مارکت دسترسی داشته باشیم؟ من ADSL دارم تو خونه ولی وایرلس ندارم راهی هست که از اینترنت لپ تاپ تو گوشی استفاده کنیم؟ برعکسش تو گزینه های گالاکسی هست یعنی می شه از گالاکسی یا بیشتر گوشی های دیگه به عنوان مودم پی سی استفاده کرد ولی اینکه از اینترنت لپ تاپ یا پی سی بشه تو گوشی استفاده کرد موفق نشدم. اگه کسی راهشو بلده لطفا راهنمایی کنه. ممنون
    ویرایش توسط parviz85 : 02-03-2011 در ساعت 10:03 AM

مدیر پرتال

amir_rafie آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    1

فرشيد جان در اين تاپيک پاسخ داده شده:

پچ برای استفاده از شبکه های ad-hoc

hamedpc007 آواتار ها

سلام دوستان من این برنامه market access را نصب کردم و t-mobile رو انتخاب کردم بعد هم با چیز p ان وصل شدم اول رفتم به سایت What Is My IP Address? Lookup IP, Hide IP, Change IP, Trace IP and more... و مطمئن شدم که آی پی usa و city رو زده Columbus و Region رو Ohio . بعد توی مرور گر همه سایت های چیز را باز میکنه ولی همچنان مارکت رو نه ! میپره بیرون
    کسی میدونه رنج ip باید چطوری باشه تا این مارکت لعنتی مارو valid بشناسه ؟؟

ip من با چیز میز n اینه : 173.45.81.40
    الهی، قلبی محجوب و نفسی معیوب و عقلی مغلوب و هوائی غالب و طاعتی قلیل و معصیتی کثیر و لسانی مقرّ بالذنوب. فکیف حیلتی یا ستار العیوب و یا علام الغیوب
    و یا کاشف الکروب، اغفر ذنوبی کلها بحرمة محمد و آل محمد یا غفار یا غفار یا غفار برحمتک یا ارحم الراحمین.
    بزرگترین اشتباه زندگیم رو مرتکب شدم
    الهی العفو ...

صفحه 1 از 15 12311 ... آخرینآخرین