برای اتصال به مارکت در ایران 2 چیز لازم است :
1. اپراتور شما اجنبی باشد که اینکار را با market enabler میکنیم. برای استفاده از این برنامه باید گوشی شما حتما root acces داشته باشد.
2. اینترنت شما خارجی باشد که باید به *** وصل شوید
قدم اول : به وایرلس منزل متصل شوید.
سپس یک ویپی ان تعریف کرده و ذخیره کنید و به آن متصل شوید.
تبصره 1 : درست میبینید. اندروید با این همه عظمت پسورد ویپی ان را ذخیره نمیکند و باید هر دفعه آنرا وارد کنید. نهایت هنر مردم این بوده که ویجتی درست کنند بنام 5vpn که قبل از اتصال شما پسورد را در clipboard وارد میکند تا شما فقط زحمت paste را بکشید
تبصره 2 : من اگر در ویپی ان که pptp ساخته ام ، encryption را فعال کنم پس از 1 دقیقه از کار می افتد و مجبورم آنرا قطع و وصل کنم. نمیدانم چرا !
برای همین بدون encryption بصورت ول و روی هوا وصل میشوم و امنیت خود را به فنا داده ام ... نه ؟!
تبصره 3 : ویپی ان من ip آمریکای جهانخوار را دارد . نمیدانم که اگر مثلا از انگلیس خبیث باشد هم کار میکند یا نه ؟
قدم دوم : پس از نصب market enabler در حالیکه ویپی ان وصل است آنرا اجرا کنید.
اگر ویپی ان وصل نباشد force close میشوید.
حال به سربرگ دوم بروید و اپراتور دلخواه ( مثلا T-mobile usa ) را نگه داشته و آنرا fake کنید.
پس از اینکار پیغامی با مضمون all set and done دریافت میکنید.
حالا به مارکت اصلی رفته و هر کاری میخواهید بکنید.
پس از پایان کار ویپی ان را قطع کرده و ریست کنید یا
تبصره 4 : قبل از fake کردن اپراتور اجنبی میتوانید در همان سربرگ اصلی از اپراتور خود بکاپ گرفته و در نهایت آنرا مجددا ریستور کنید. حتی میتوانید کد آنرا بصورت دستی هم وارد کنید. مثلا 43211
به روز رسانی 1 : بجای برنامه Market enabler میتوانید از Market Access استفاده کنید که مشکل بسته شدن رو نداره و امکان انتخاب محل پیش فرض برای نصب برنامه ها رو هم داره و کلا حرفه ای تر عمل میکنه
برای انتخاب محل نصب هم از برنامه های زیر میتونید استفاده کنید :
mod install location
و
set install location
برای انتخاب محل پیش فرض نصب که اگر از AP2SD اضافه شده به رام ها استفاده میکنید ممکنه باعث بشه بعضی از برنامه ها نصب نشوند و کلا بهتره روی حالت اتوماتیک باشه
SDmove
که فکر کنم اخیرا همینجا معرفی شده ، برای انتقال برنامه ها از گوشی به مموری کارت و برعکس توسط خود سیستم عامل یعنی FROYO استفاده میشه .
در این حالت هم اگر به رام شما AP2SD بطور دستی اضافه شده باشه و FROYO هم داشته باشید ، ممکنه فقط بعضی برنامه ها Move to SD نشوند که البته زیاد مهم نیست.
چون از پارتیشن ext3/4 روی مموری کارت به پارتیشن اصلیٍ اون یعنی fat32 منتقل میشن و در هر صورت روی مموری کارت هستند

190سپاس
LinkBack URL
About LinkBacks

میپره بیرون

علاقه مندی ها (Bookmarks)