صفحه 158 از 162 نخستنخست ... 58108148156157158159160 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,571 تا 1,580 , از مجموع 1616

موضوع: کلاب Samsung Galaxy S ٠

Phoenix آواتار ها

رام های JB ای دارن زرتوزورت واسه این گوشی در میان ایشالا تا یه ماه دیگه یدونه مناسبش پیدا میشه فلش میکنیم در عین حال اگه کسی از این JB ها تجربه ای داره بگه. من سیم USBم گم شده فعلا دارم سماق میمکم
    rezam ،ebi_lancer ،parviz85 و 1 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

کاربر انجمن idheM آنلاین نیست.

idheM آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Phoenix نمایش پست ها
    رام های JB ای دارن زرتوزورت واسه این گوشی در میان ایشالا تا یه ماه دیگه یدونه مناسبش پیدا میشه فلش میکنیم در عین حال اگه کسی از این JB ها تجربه ای داره بگه. من سیم USBم گم شده فعلا دارم سماق میمکم
    من رام کوک شده بیس cm10 (با کرنل Devil) را نصب کرده بودم. توی ورژن‌های اولیه روون بودن رام به شدت قابل احساس بود (به خصوص در مقایسه با ورژن‌های اولیه ICS که ثانیه به ثانیه سکته می‌زد).
    طبیعتا یه سری امکانات باید به مرور اضافه می‌شد و در ورژن‌های اول کار نمی‌کرد، مثل WiFi. مصرف رام هم به درد کاربرد روزانه نمی‌خورد و تقریبا در کمتر از 24 ساعت باید شارژ می‌شد. اما با همه این اوصاف ما ایستادگی کردیم و به مصرف ادامه دادیم اما باز هم طبیعتا انتظار داشتیم که همگام با افزایش امکانات، روون بودن هم حداقل حفظ بشه! ولی... با آپدیت کردن به ورژن جدید (فکر کنم 4 بود) یه دفعه همه چی به هم ریخت... می‌شد گفت درود به همون ICSهای پر از لگ؛ و بعد از چند روز دیگه واقعا نمی‌شد با گوشی کاری انجام داد

در نتیجه رفتیم سراغ ICS پورت شده از S3. با حال بود. قابلیت‌ها و اپلیکیشن‌های جالب S3 را داشت (مثل پخش همزمان فیلم HD در گوشه، S Voice و ...) و چون خیلی وقت بود با ICS خالص کار می‌کردم، تجربه دوباره را‌م‌های سامسونگ بعد از این همه مدت، بسیار فرح‌بخش آمد! اما خب مصرف زیاد و روون نبودن نسبی رام، ما را مجبور به فرار کرد! به خصوص وقتی برنامه جانبی کی‌بورد را نصب کردم، باز و بسته کردن اپلیکیشن اس‌ام‌اس، فقط خودش 8-7 ثانیه طول می‌کشید!

الان هم بی‌خیال JB و در کنار CM9 V2 هستم درسته دیگه خبری از کره نیست، اما خودش به اندازه قابل‌قبولی، روون و خوبه تنظیماتی که نیاز دارم را در اختیارم قرار داده و مصرفش هم بد نیست. البته احتمالا باید یه بار دیگه از بیخ فلش کنم
    rezam ،massoudsh ،ebi_lancer و 4 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

مدیر اندروید

parviz85 آواتار ها

دوستان لطفا این رام هایی که دربارش صحبت می کنید رو معرفی هم بکنید.اینطوری دیگران هم می تونن استفاده کنن.
    http://www.handheldusers.com/forum/f303.html
    massoudsh ،ebi_lancer ،cna و 1 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

کاربر فعال تبلت اندروید

star80 آواتار ها

يكي از اعضاي xda راه حلي سخت افزاري براي حل مشكل GPS پيدا كرده. ظاهرا مشكل اصلي از اتصال نامناسب بين مين بورد و آنتن بوده و به علت استفاده از پلاستيك رسانا بوجود آمده. دو راه حل براي اين مشكل پيشنهاد شده و فقط نياز به مقداري لحيم كاري داره

اين روش واقعا جواب داده و باعث شده دريافت سيگنال بهبود چشمگيري پيدا كنه

آموزش كامل رو مي تونيد در ترد اصلي در xda مشاهده كنيد:
    [FIX] i9000 i9001 gps final fix - xda-developers

منبع خبر:
    Hardware GPS Fix for the Galaxy S I9000 and I9001 – xda-developers

ویرایش توسط star80 : 26-07-2012 در ساعت 01:02 PM دلیل: اضافه كردن تصوير سيگنال
    saeid ،rezam ،massoudsh و 5 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

Phoenix آواتار ها

دوستان کسی تجربه ی استفاده از این رام های اسلیم رو داره؟ مخصوصا میخام اسلیم بین و امتحان کنم. به نظر ساده و سبک میان!
    اگه تجربه دارین بگین یه فلشی بزنیم

یه سوال دیگه هم داشتم. من الان رو پارانویددروید آی سی اس هستم. اینکه تو صفحه خیلی از راما گفته بوت لودر جینجر برد رو داشته باشین یعنی چی؟ یعنی اول باید دون گرید کنم؟
    ویرایش توسط Phoenix : 12-09-2012 در ساعت 11:43 PM
    rezam و idheM از این پست قدردانی کرده اند.

mahdyshr آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Phoenix نمایش پست ها
    دوستان کسی تجربه ی استفاده از این رام های اسلیم رو داره؟ مخصوصا میخام اسلیم بین و امتحان کنم. به نظر ساده و سبک میان!
    اگه تجربه دارین بگین یه فلشی بزنیم

یه سوال دیگه هم داشتم. من الان رو پارانویددروید آی سی اس هستم. اینکه تو صفحه خیلی از راما گفته بوت لودر جینجر برد رو داشته باشین یعنی چی؟ یعنی اول باید دون گرید کنم؟
    منظورتون از رام های اسلیم این است ؟ [ROM][4.1.1]Slim Bean (I9000) - xda-developers

اگر آره من می خواستم این رام رو نصب کنم که بر اساس همون رام slim هست بعد یک جایی خوندم (فکر کنم تو and-roid دات ir بود ولی مطمئن نیستم ) که نوشته بود این رام فارسی رو ساپورت نمی کنه پس کلا این رام رو فراموش کردم رفتم دنبال یک رام دیکه

الان این رام رو گوشیم نصبه [ROM] Helly_Bean [4.1.1], based on sources of cm10, 09/11 also for i9000b - xda-developers ورژن 20120904 اگر بخوام از لحاظ لگ داشتن بهش از 100 نمره بدهم بهش 80-90 می دهم در صورتی که رام های GB رو بهشون 60-70 می دهم و رام های ICS رو 10-20 . در نهایت خیلی روون و خوب شده ! فقط تنها مشکلی که این ورژنی که من دارم داره اینه که وقتی روشنش می کنم گوشی شروع می کنه به media scan همه media ها رو هم لود می کنه ولی مدیا اسکن رو تموم نمی کنه سی پی یو همین جوری رو 100 درصد به کارش ادامه میده و باتری می خوره . من خودم باید دستی مدیا اسکن رو نگه دارم بعد که نگه می دارم همه چی درست میشه

در مورد سوالتون هم SGS 1 کلا دو مدل بوت لودر داره یک سری بوت لودر froyo بود. رام های بعدی از بوت لودر GB استفاده می کردند. اگر شما الان یک رام ics دارید استفاده می کنید به احتمال زیاد رو بوت لودر gb هستید
    rezam ،massoudsh ،Phoenix و 2 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

کاربر جدید nicmon آنلاین نیست.

من حدود 3 هفته هستش که این رو نصب کرده ام و خیلی ازش راضیم.

[ROM][4.1.1] X-Bean 1.0 (fast, stable & superfunctional) *Now 1.1 pre-version* - xda-developers
    rezam ،mahdyshr ،cna و 1 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

کاربر انجمن idheM آنلاین نیست.

idheM آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط nicmon نمایش پست ها
    من حدود 3 هفته هستش که این رو نصب کرده ام و خیلی ازش راضیم.

[ROM][4.1.1] X-Bean 1.0 (fast, stable & superfunctional) *Now 1.1 pre-version* - xda-developers
    من هم از دیروز نصب کردم، تا الان که خیلی خوب بوده. امیدوارم stable و روون بمونه.
    rezam و massoudsh از این پست قدردانی کرده اند.

rezam آواتار ها

یه چند روزی هست که از رام آمستریس بر پایه ی JW8 استفاده می کنم که کوکر اون آقای ناظری هستند که رام های بسیار خوبی کوک می کنه ، رام بسیار خوبی هست ، سرعت خوب و قابل قبولی داره ، ساپورت فارسی و از همه مهمتر مصرف باتری بسیار عالی داره .
    این یه اسکرین شات از مصرف این رام که واقعا برای من بی سابقه بوده . کارکرد کاملا معمولی و در حد روزهای دیگه بود
    البته بعد از این اسکرین شات حداقل 4-5 ساعت گوشی شارژ داشت اما عکس نگرفتم دیگه .

بر اساس فیرمور رسمی سامسونگ JW8
    ادکس
    Full Wipe
    مودم JW1
    روت شده
    Busybox
    ساپورت فارسی
    بهینه ساز آمستریس نسخه ی جدید
    فوگو مد (ایس کریم سندویچ)
    کیبورد امستریس نسخه ی 2 بهمراه اصلاحات در حالت 3x4
    حذف سرویس کنترل امضای نرم افزارها
    حذف قابلیت افزایش تدریجی زنگ خوردن تلفن
    افزودن صدای DTMF به دیالر
    نرم افزار گوگل تاک با ساپورت ویدیو
    طراحی مجموعه آیکان ها بر اساس آیکان های گلکسی اس 3
    SQLite نسخه ی 3.0
    اسکریپت زیپ الاینر دارکی
    کرنل CF-Root 4.4
    باتری مد بصورت 1 درصدی
    تم دارک ساین التیمیت
    حذف لانچر رسمی سامسونگ
    لانچر نیموس نسخه ی 1.6.4 با تم آبی دارک ساین
    رفع باگ های کال اسکرین
    استیتوس بارجدید امستریس بر اساس سورس لیدروید
    هک اس ام اس
    موزیک پلیر ویرایش شده ی سامسونگ
    اسکرول هک برای MMS, ِDialer
    هک دوربین
    اضافه شدن گزینه های کاربردی به منوی Settings
    پاور منوی گسترده
    حذف برنامه های اضافی
    Low Memory Killer 100>80>64>32>16>8
    ویرایش توسط rezam : 16-09-2012 در ساعت 12:20 AM
    saeid ،massoudsh ،Phoenix و 3 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

My Phones: Siemens S55 >--> Siemens SX1 - >--> Imate PDA2k >--> HTC Advantage X7500 >--> Galaxy S

کاربر جدید Ali.De آنلاین نیست.

Ali.De آواتار ها

من از CM 10 استفاده میکنم واقعا هم راضیم... یعنی با لانچیکو / نانچیکو (؟) هم بزننم به کمتر از JB راضی نمیشم! :دی
    پ.ن: لازم به ذکر که انزجار از تاچویز هم عامل بزرگی برای این حرکت بود.
    ویرایش توسط Ali.De : 16-09-2012 در ساعت 02:08 PM
    Phoenix ،mahdyshr ،cna و 1 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)