سلام خدمت همه دوستان
در این آموزش میخوام نصب سیستم عامل Mac OS X leopard 10.6.3 را , روی ویندوزتون آموزش بدم .
در حقیقت ما مجازی سازی انجام میدهیم .
این آموزش رو بصورت تصویری می خواستم بذارم حتی قسمتهای مختلفش رو هم فیلم گرقتم ولی به دلیل سرعت بد اینترنت نتونستم اپلود کنم واسه تصمیم گرفتم به شکل تصویری ( عکس ) اونو قرار بدم و در آینده اگه اینترنت با سرعت پیدا کردم حتما تصویریشو اپلود میکنم .
خب برای نصب اول باید نرم افزار Virtual Box رو از لینک زیر دانلود کنید :
لینک Virtual Box
بعدش نسخه هک شده سیستم عامل مک . یا دارین یا میتنونین دانلود کنین و هم میتونین سفارش بدین :
لینک Mac OS X Snow Leopard
اول چند تا تذکر باید بدم :
- این نسخه از مک فقط پردازنده های اینتل رو ساپورت میکنه
- موقعی که دارین Virtual Box رو دانلود میکنین نسخه ویندوز رو دانلود کنین .
- این آموزش روی Windows 7 64 bit اورجینال امتحان شده است ممکنه رو سیستم های دیگه جواب نده ! ( روی سیستم های دیگه تست نکردم هر کی تست کرد اینجا اعلام کنه )
- سیستمی که روش این کار رو انجام دادم :
Cpu : Core i7 720Q
VGA : Geforce Nvidia 320 M
Ram : 4 GB DDR 3 (ُنوعشو با عرض شرمندگی نمی دونم)
- این آموزش کاملا از تجربیات 1 ساله خودم پیرامونه مجازی سازی سیستم عامل مک هستش و از هیچ منبعی گرفته نشده
خب Virtual Box رو نصب کنید و DVD , مک رو توی درایوتون قرار بدین .
حالا طبق گام های زیر عمل کنید .
Virtual Box رو اجرا کنید :
- روی گزینه New کلیک کنید .
- فرم شماره 2 ظاهر میشه , Next رو بزنید
- اینجا باید سیستم عامل رو مشخص کنید , تنظیمات رو طبق عکس 3 انجام بدین و نامی رو در کادر بالاش یرای ماشین مجازیتون انتخاب کنید .
- ابنحا رمی رو که به سیستم عامل مک که میخوایین نصب کنبد تخصیص میدید توجه کنید که رمی که می خواهید تخصیص بدید از خط سبز رد نشه چون اونوقت سیستم عامل میزبانتون که ویندوز هست از لحاظ کار کرد دچار مشکل میشه !!
- در اینجا گزینه اول رو انتهاب کنید
- در اینجا نوع ذخیره سازیتون رو سوال میکنه که بهتره به صورت Dynamic انتخاب کنبد که اگه خواستید بتونید بعدا فضا رو افزایش بدین .
- در اینحا میزان فضایی که مک میتونه گسترش پیدا کنه رو انتخاب مبکنبد ! پیشنهاد من این هست که 30 گیگابایت کمتر نباشه که می خواین برنامه نصب کنید فضای کافی داشته باشید . البته بعدا هم میتونید این فضا رو افزایش بدید .
- خب تا اینجای کار تمومه !
- روی ماشین مجازیی که ساختید کلیک کنید
- طبق عکس روی گزینده Storage کلیک کنید . بک فرم جدید باز میشه
- Host Drive را انتخاب کنید
- روی علامت پوشه برای کاوش درون درایوتون و انتخاب فابل ISO سیستم عامل رو کلیک کنید
- روی Add کلیک کنید
- حالا فایل ISO مربوط به مک رو انتحاب کنبد
- حالا Select رو بزنید و بعدش Ok کنید .
- حالا روی Setting کلیک کنید
- در فرم باز شده تیک گزینه Enable EFI رو بردارید .
خب این عکس جای هیچ توضیحی ندارد . ( اگه سوالی بود توضیح میدم )
- بعد از Restart این صفحه رو میبینید
- به منو Machine برید و گزینه Close رو کلیک کنید
- بعد تو پیغامی که میده Ok رو کلیک کنید
- حالا باید اون Image رو که مونت کردبن رو Release کنید , رو Setting کلیک کنید و به قسمت Storage برید و مثل اینکه میخواین ISO رو انتخاب کنبد گزینه ها رو انتخاب کنید . حالا روی Release کلیک کنید .
- با نمایش پیغام روی دکمه Release کلیک کنید
- حالا روی Remove کلیک کنید .
- با نمایش پیغام روی دکمه Remove کلیک کنید
- برای شروع روی ماشین مجازیتون کلیک کنید و Start رو بزنید .
ابنم یه فیلم کوتاه از مک که باهاش سابت HANDHELDUSERS رو View میکنم
4shared
لینک رپید باز
با تشکر - مرتضی - illusionist

48سپاس
LinkBack URL
About LinkBacks
)

علاقه مندی ها (Bookmarks)