صفحه 6 از 10 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 99

موضوع: آی پد اندرویدی یا تبلت چینی !

کاربر انجمن badform آنلاین نیست.

badform آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط مهدی نمایش پست ها
    ساپورت سایت فارسی رو که پیش تر واستون نوشتم . برای تایپ فارسی هم میتوند از Persian Keyboard استفاده کنید .
    جناب مهدی بسیار سپاسگذارم که جواب من رادادید.چون من هر چه در صفحات فروم می گردم همه از مشکل آند روید با فارسی می نالن و فقط گلکسی تب را پیشنهاد می دن. این persian browser را هم یکی از دوستان گفته بودن که کار کردن باهاش همراه با اعمال شاقه هست! درسته؟
    یعنی با همین تبلت های 100 دلاری چینی مشکلی با گشتن در اینترنت و.... نداریم؟

کاربر جدید
    m.e
    m.e آنلاین نیست.

سلام

دوستان یک راهنمایی بکنید . ثواب داره.
    من یدونه تبلت چینی خریدم دقیقا این مدل
    10.1 Inch Google Android 2.1 Apad Tablet PC with Infomix ix220 Processor HDMI and Ethernet Interface
    همه چیزش خوبه فقط فارسی رو تو نت و پوشه ها نمیخونه . یعنی کلا با فارسی مشکل داره . من اصلا با رام های اندروید و برنامه هاش اشنا نیستم اگه میشه راهنمایی کنید چطوری ان رو فارسی خورش کنم. اطلاعاتش هم اینه

Firmware version : 2.1-update1
    kernel version : 2.6.32.9 / hzhao@emma#1
    build number : deb-r2.1.1001
    این دستگاه خوبیه . موس و کیبورد و لن و یو اس بی و غیره هم میخوره . از دیروز که گرفتم گلکسی تب رو گذاشتم کنار

مدیر بازنشسته
    مهدی آواتار ها

امکاناتش خوبه ولی آخرش تاچ مقاومتیه و همه چیز رو بهم میزنه . شما واقعاً به خاطر این گلکسی تب رو کنار گذاشتید ؟

پ ن : رامی که فارسی رو پشتیبانی کنه تا به حال کوک نشده واسه اینا و فارسی ساز ها هم باعث عدم بالا اومدنشون میشه و فعلاً میتونید از همون Persian Browser و Persian Keyboard استفاده کنید .

فایر فاکس هم فارسی رو خوب نمایش میده .

badform آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط m.e نمایش پست ها
    سلام

دوستان یک راهنمایی بکنید . ثواب داره.
    من یدونه تبلت چینی خریدم دقیقا این مدل
    10.1 Inch Google Android 2.1 Apad Tablet PC with Infomix ix220 Processor HDMI and Ethernet Interface
    همه چیزش خوبه فقط فارسی رو تو نت و پوشه ها نمیخونه . یعنی کلا با فارسی مشکل داره . من اصلا با رام های اندروید و برنامه هاش اشنا نیستم اگه میشه راهنمایی کنید چطوری ان رو فارسی خورش کنم. اطلاعاتش هم اینه

Firmware version : 2.1-update1
    kernel version : 2.6.32.9 / hzhao@emma#1
    build number : deb-r2.1.1001
    این دستگاه خوبیه . موس و کیبورد و لن و یو اس بی و غیره هم میخوره . از دیروز که گرفتم گلکسی تب رو گذاشتم کنار
    جناب امکانش هست همونطور که مهدی خان فرمودند Persian Browser و Persian Keyboard و فایرفاکس را نصب و استفاده کنید و نتیجه را همینجا بگید؟

کاربر جدید
    m.e
    m.e آنلاین نیست.

سلام .
    پرشین بروزر روش نصب نشد . 2 مورد بعدی رو هم که معرفی کردید رو من ندارم اگر امکان داره پیوست کنید و یا لینک دانلود بدید.
    چیز خوبیه این چینیه فقط کیفت تصویرش مناسب نیست.
    دوستان تو راهنمایی یکم ساده تر توضیح بدید چون من یک مبتدی هستم در اندروید

badform آواتار ها

سلام .
    پرشین بروزر روش نصب نشد . 2 مورد بعدی رو هم که معرفی کردید رو من ندارم اگر امکان داره پیوست کنید و یا لینک دانلود بدید.
    چیز خوبیه این چینیه فقط کیفت تصویرش مناسب نیست.
    دوستان تو راهنمایی یکم ساده تر توضیح بدید چون من یک مبتدی هستم در اندروید
    دستت درد نکنه یکی دو ساعت تو همین فروم مطالعه کن همه چیز را یاد می گیری....
    به اینجا هم سر بزن فقط اگر به نتیجه ایی رسیدی حتما ما را هم در جریان بگذار
    http://and-roid.ir/

کاربر جدید
    m.e
    m.e آنلاین نیست.

سلام
    آقا ما هر کاری کردیم نتونستیم این تبلت چینی که بالا توضیح دادم رو فارسی خورش کنیم.
    یه برنامه آپدیت داره تو خودش . حدود 80 مگ دانلود کد بعد گفت باید ریست بشه منم میزنم ریست اما بعد از ریست شدن تو یه صفحه میمونه. درضمن من نمیدونم اینو چطوری باید به پی سی وصل کنم . نه سی دی و نه کابلی . هیچی تو کارتنش نبوده و نیست.
    یه راهنمایی بکنید ثواب داره یعنی اگه فارسی نشه بیخودی 170 تومن پول بابتش دادم

مدیر بازنشسته

KingDani آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    10

سلام
    آقا ما هر کاری کردیم نتونستیم این تبلت چینی که بالا توضیح دادم رو فارسی خورش کنیم.
    یه برنامه آپدیت داره تو خودش . حدود 80 مگ دانلود کد بعد گفت باید ریست بشه منم میزنم ریست اما بعد از ریست شدن تو یه صفحه میمونه. درضمن من نمیدونم اینو چطوری باید به پی سی وصل کنم . نه سی دی و نه کابلی . هیچی تو کارتنش نبوده و نیست.
    یه راهنمایی بکنید ثواب داره یعنی اگه فارسی نشه بیخودی 170 تومن پول بابتش دادم
    قربان در مورد آپدیت ، بهتر هست که اول ببینید این دستگاه ری برندی چیزی هست یا نه. حتی اگر نباشه هم امکان ش هست که در جایی در نت به زبان انگلیسی بتونید برایش راهنمای نصب پیدا کنید. معمولا رام ها برای اجرا شدن یم بایست به بوت لودر بروند. باری هر دستگاهی فرق می کنه ولی معمولا نگه داشتن یکی از کلید ها و ریست کردن هست.

در مورد وصل به پی سی هم فکر می کنم پورت های یو اس بی ش یکی شان می بایست تبدیل به اسلیو بشه.
    ۱۷۰ تومن خریدید؟ در لینک که ۱۹۹ می فروشند. چقدر خوب خریدید پس. سی پی یو ش هم عجب چیزی غریبی ست. اول بار بود می شنیدم اسم شو
    m.e از این پست قدردانی کرده است.

کاربر جدید
    m.e
    m.e آنلاین نیست.

نقل قول نوشته اصلی توسط KingDani نمایش پست ها
    قربان در مورد آپدیت ، بهتر هست که اول ببینید این دستگاه ری برندی چیزی هست یا نه. حتی اگر نباشه هم امکان ش هست که در جایی در نت به زبان انگلیسی بتونید برایش راهنمای نصب پیدا کنید. معمولا رام ها برای اجرا شدن یم بایست به بوت لودر بروند. باری هر دستگاهی فرق می کنه ولی معمولا نگه داشتن یکی از کلید ها و ریست کردن هست.

در مورد وصل به پی سی هم فکر می کنم پورت های یو اس بی ش یکی شان می بایست تبدیل به اسلیو بشه.
    ۱۷۰ تومن خریدید؟ در لینک که ۱۹۹ می فروشند. چقدر خوب خریدید پس. سی پی یو ش هم عجب چیزی غریبی ست. اول بار بود می شنیدم اسم شو
    سلام . ممنون بابت پاسخ

یه برنامه به اسم آپدیت سیستم داره تو خودش که وصل میشه به یک سایتی و فایل آپدیت رو میگیره که یک فایل زیپ شده هست ، اونو دانلود کرده و یه پیغام میده برای آپدیت اونو که میزنم ری ست میشه ولی روی صفحه اول که اسم سازنده سی پی یوی دستگاه هست میمونه یکبار هم نزدیک به 4 ساعت صبر کردم گفتم شاید بالا بیاد ولی نیومد مجبور شدم خاموش کنم. تو سایت های خارجی هم چیزی پیدا نکردم هرچند اگر مسلط به زبان انگلیسی بودم حتما راه رو پیدا میکردم .
    درباره پورت یو اس بی هم یه کابل گرفتم 2 سر یو اس بی . وصل میکنم به پی سی نه پیغامی تو تبلت میده و نه پی سی .
    درمورد قیمت هم یک بنده خدایی چین خریده بود 1000 یوان که به من گفت به پول ما میشه 170 تومن تو همین سایت هم تا دیروز 220 قیمت زده بود امروز ارزون شده . خدایی اگه بتونم فارسی خورش کنم خیلی ارزش داره ، برای وب گردی خیلی عالیه با adsl هم بصورت مستقیم با زدن یوزر و پس وارد میشه و بدون مشکل کار میکنه . مودم جی پی ار اس و 3 جی هم روش نصب میشه با یو اس بی فیلم فول اچ دی هم پخش میکنه یه کیف کیبوردی هم داره که دقیقا مثل یه لب تاب میشه ازش استفاده کرد. درکل خیلی دوست دارم فارسیش بکنم ازش استفاده کنم وگرنه همینجوری هم به همون قیمت که خریدم مشتری داره ولی دلم نمیاد بدم بره.
    لطفا راهنمایی کنید

مدیر بازنشسته

KingDani آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    10

والا در مورد فارسی سازی یک مقداری احتیاج به دانش فنی هست که متاسفانه بنده ندارم. گفتید ورژن ش ۲.۱ هست اندروید؟ یکی دو تا فایل هست که اگر بتونید به بوت لودر بروید یا اینکه بتونید از طریق کامند لاین و با وصل کردن به پی سی بهش فایل ها رو بخورونید شاید بشه. وب سایت Arabic Android | أندرويد عربي بد نیست ولی باید توجه کنید که چون فایل اختصاصی شو رو ندارید امکان این هست که تبلت بریک بشه. یک نرم افزار هست به اسم Persian browser که همین جا معرفی شده اگر خواستید می تونید اون رو هم تست بزنید.

در مورد آپدیت نشدن هم لطف کنید اسم دقیق ش اگر نام دیگری داره رو بدهید شاید من چیزی پیدا کردم
    سلام . ممنون بابت پاسخ

یه برنامه به اسم آپدیت سیستم داره تو خودش که وصل میشه به یک سایتی و فایل آپدیت رو میگیره که یک فایل زیپ شده هست ، اونو دانلود کرده و یه پیغام میده برای آپدیت اونو که میزنم ری ست میشه ولی روی صفحه اول که اسم سازنده سی پی یوی دستگاه هست میمونه یکبار هم نزدیک به 4 ساعت صبر کردم گفتم شاید بالا بیاد ولی نیومد مجبور شدم خاموش کنم. تو سایت های خارجی هم چیزی پیدا نکردم هرچند اگر مسلط به زبان انگلیسی بودم حتما راه رو پیدا میکردم .
    درباره پورت یو اس بی هم یه کابل گرفتم 2 سر یو اس بی . وصل میکنم به پی سی نه پیغامی تو تبلت میده و نه پی سی .
    درمورد قیمت هم یک بنده خدایی چین خریده بود 1000 یوان که به من گفت به پول ما میشه 170 تومن تو همین سایت هم تا دیروز 220 قیمت زده بود امروز ارزون شده . خدایی اگه بتونم فارسی خورش کنم خیلی ارزش داره ، برای وب گردی خیلی عالیه با adsl هم بصورت مستقیم با زدن یوزر و پس وارد میشه و بدون مشکل کار میکنه . مودم جی پی ار اس و 3 جی هم روش نصب میشه با یو اس بی فیلم فول اچ دی هم پخش میکنه یه کیف کیبوردی هم داره که دقیقا مثل یه لب تاب میشه ازش استفاده کرد. درکل خیلی دوست دارم فارسیش بکنم ازش استفاده کنم وگرنه همینجوری هم به همون قیمت که خریدم مشتری داره ولی دلم نمیاد بدم بره.
    لطفا راهنمایی کنید
    m.e از این پست قدردانی کرده است.

صفحه 6 از 10 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)