عزیز جان باید گوشی با پی سی اکتیو سینک بشه
اینکار هم میکنید بازم نمیشه؟
عزیز جان باید گوشی با پی سی اکتیو سینک بشه
اینکار هم میکنید بازم نمیشه؟
شما همه این مراحل رو میرید؟ :HSPL برای HTC HD2 : هر چیزی را فلش کنید
البته شاید هم مشکل از ویندوز کامپیوترتان باشد...باید آخرین نسخه اکتیو سینک برای ویندوز موبایلِ روی کامپیوتر شما نصب باشه،نصب هست؟
ویرایش توسط Mehrshad : 11-01-2011 در ساعت 06:16 PM
ActiveSync 4.5 برای xp
Device Center 6.1 برای vista و seven
hTC EVO 3D S-Off 32GB
Rom: Viper 3D
ای بابا شک و شبهه به وجود در اومده
در واقع منظور من همین بود که اسماعیل جان گفت ولی خب به دلیل انشای بدی که داشت اون جمله دیگه اینجوری شدمن معذرت میخوام
سلام.
من این رام رو نصب کردم . چند تا سئوال دارم :
1- فارسی ساز برای این رام هست ؟ الان اس ام اس فارسی برام میاد حروف جدا جدا نمایش داده میشه.
2- موقعی که گوشی رو روشن میکنم هنوز صفحه مربوط به رام ویندوزی که قبلا نصب بود ( رام انرژی ) نمایش داده میشه بعد گوشی بوت بوت میشه . این صفحه رو نمیشه حذف کرد ؟ یا اشکالی تو کار من وجود داشته ؟
3- الان میخوام ری استارت کنم مجبورم گوشی رو خاموش کنم . برنامه یا روشی وجود داره که کار ری استارت رو انجام بده ؟
ممنون.
سلام
۱.فارسی ساز راستش من سراغ ندارم اما به محض این که گیر بیارم حتما بهتون میدم
۲.اون مشکل صفحه رام انرژی رو منم شنیده بودم اما نمیدونم چجوری حلش کنم....به نظر من این سوال رو توی کلاب LEO بپرسید بهتره
۳.برای ریاستارت میتونید توی مارکت سرچ کنید و یک برنامه برای ریاستارت دانلود کنید
![]()
مشکل اینه که تو مارکت نمیره. از تو کامپیوتر راحت وارد مارکت میشم ( market.android و applanet ) اما از گوشی یا وارد مارکت نمیشه ( مارکت اندروید ) و یا وقتی وارد مارکت applanet میشم فایل مخصوص این مارکت رو کامل دانلود نمیکنه.
راستی این رام فایل منیجر نداره ؟ بطور پیش فرض منظورمه. اگه داشته باشه برنامه هارو با کامپیوتر دانلود کنم بعد تو گوشی نصب کنم.
و آخر اینکه چطوری میشه وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم باطری شارژ نشه. از منوی مربوطه هم HTC Sync رو انتخاب کردم ولی باز باطری شارژ میشه.
ویرایش توسط Majidjan : 09-02-2011 در ساعت 01:45 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)